TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot T-Touch Seçimi Hakkında Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot T-Touch Seçimi Hakkında Yorum ve Öneri

Mesaj ahmetsuha » 01 Ara 2014, 00:19

Dün Önerileriniz doğrultusunda casio yu inceledim Hoşuma giden gerçekten çok fonksiyonlu bi kaç model var casio nun Pro modeli hakkında çok fazla bilgim yok gerçekten bu saydıkları Özellikleri doğru olarak ölçebiliyor mu bir bilginiz var mı?bunu sizlere sorarken sanki Dağda yaşıyorum da bir kaç m Yada derece eksik ölçse ne fazla ölçse ne diyorum:) yaklaşık doğru ölçüyorsa ravenn söylediği model ve şu modeller olabilir herhalde özellik olarakta aynılar

http://www.kosovalisaat.com/urun/casio-prw-6000-1d/

http://www.kosovalisaat.com/urun/casio-prw-6000yt-1d/
Bu modeller yakın geldi bana siyah olan heralde titanyum diye daha Pahalı model aynı olduktan sonra bukadar fark verilmez diye düşünüyorum

Longinensi de takip ediyordum çok sevdiğim bi marka Tıssot un fiyatı daha uygun olduğu için düşünüyordum.bi kaç arkadaşımda vardı sizin önerinizden sonra tekrar modellerine baktım offf offff içim gitti valla yerim barometresini termometresini Şunları alayım gücüm yeterse dedim ama nafile:( bi bakarmısınız şunlara çok Hoşuma gitti... Takvim göstergesini alışılmışın dışında ne kadar zarif güzel yapmışlar çok beğendim gerçekten çok

http://m.longines.com/watches/the-longi ... 739.4.71.3

Favorim bu ikinci link çelik kordonlusu falan da var
http://m.longines.com/watches/the-longi ... 673.4.78.3
Kullanıcı avatarı
ahmetsuha

Mesaj raven » 01 Ara 2014, 00:39

ölçüm toleransları yeterli olsa da dağ tepe gezmiyorsanız bu özellikleri kullanmayacaksınız. ısı ölçeri kullanmak için saati kolunuzdan çıkartıp 30 dakika beklemeniz gerekiyor ki doğru ısı ölçümü yapsın. derinlik ölçer 1m. hassasiyetle ölçüm yapabiliyor. benim dalışta kullandığım model marine gear ve 1 m hassasiyetle ölçüyor (alalı 20 yıla yakın oldu). hava basıncı da hassas sayılır, yükselti ölçerde 5 m hassasiyetinde genelde. sizin beğendiğiniz pro-trekler bence pahalı daha uygun fiyatlı modelleri tercih edin bence.
mesela : http://www.kosovalisaat.com/urun/casio-prg-280d-7d/
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj ahmetsuha » 01 Ara 2014, 01:07

Evet Haklısınız Casio alırsam sizin söylediğiniz mantıklı özellik olarakta benim beğendiklerimle aynı heralde söylediğiniz hassasiyetler de gayet yeterli
Kullanıcı avatarı
ahmetsuha

Mesaj oguzzhann61 » 19 Eki 2016, 17:33

Hocam baya geçmiş konu ama yeni T touch aldım bende diyorum evin içi 30 derece mi demek vücut sıcaklığını alıyor
eraslani yazdı:selamlar
tissot ttouch expert sahibiyim..kullanıcısı değil sahibiyim şu anda :) kendisi sonucu bilinmez bir servis macerasında..
esasında sevdiğim bir model..benimki ilk versiyonlardan..teknoloji ile saati kaliteli bir kasada birleştirdiği için satın almıştım..pil değişiminden sonrada problem yaşamadım saatte..ama birgün sert bir şekilde kolumla birlikte duvara çarptım ve bozuldu..başka bir saatte olsa bozulurdu muhtemelen..
garantisi falan bittiğinden şöyle bir bakması için saatçiye götürdüm..açarlarken seyredince saatten soğudum açıkçası..titanyum görüntüsü verilmiş plastiğimsi bir arka kapak,herhangi bir vida vs sistemi olmadan tıklatıp açılıyor..(sonraki versiyonlarda vidalı kapak var sanırım)..saatin içi herhangi bir pilli saat görüntüsünde..basit geldi gözüme açıkçası..sonrada geçenlerde servisine gönderdim..büyük ihtimalle masrafına değmeyecek ve çöp olacak..
casio nun son protrek serilerinde oldukça kaliteli ve sağlam kasalar var..onlara bakmanızı öneririm..gerçi internet olan heryerde yükseklik,sıcaklık,eğim,basınç vs vs bilgileri cep telefonumuzdan takip edebiliyoruz..profesyonel kullanılmayacaksa bu tip saatler bence işlevini yitirdi..özel merak varsa alınabilir tabii
sonuç olarak ttouch a karşı ilginiz varsa ikinci elde cazip fiyatlara alıp merakınız geçince daha cazip fiyata satabilirsiniz..o kadar atıp tutsamda pusulası falan çok havalı çalışıyordu..alacaksanız titanyum kasa ve bilezikli olanına bakın..
birde sıcaklık ölçümü işlevini *ateşölçer* şeklinde düşünmek gerek..çünkü gösterdiği değer saat kolunuzdayken vücut ısısı oluyor genelde :D
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında yegane geçmiş bir anın parçalanmış akışında ...
Kullanıcı avatarı
oguzzhann61

Mesaj eraslani » 19 Eki 2016, 20:47

oguzzhann61 yazdı:Hocam baya geçmiş konu ama yeni T touch aldım bende diyorum evin içi 30 derece mi demek vücut sıcaklığını alıyor
eraslani yazdı:selamlar
tissot ttouch expert sahibiyim..kullanıcısı değil sahibiyim şu anda :) kendisi sonucu bilinmez bir servis macerasında..
esasında sevdiğim bir model..benimki ilk versiyonlardan..teknoloji ile saati kaliteli bir kasada birleştirdiği için satın almıştım..pil değişiminden sonrada problem yaşamadım saatte..ama birgün sert bir şekilde kolumla birlikte duvara çarptım ve bozuldu..başka bir saatte olsa bozulurdu muhtemelen..
garantisi falan bittiğinden şöyle bir bakması için saatçiye götürdüm..açarlarken seyredince saatten soğudum açıkçası..titanyum görüntüsü verilmiş plastiğimsi bir arka kapak,herhangi bir vida vs sistemi olmadan tıklatıp açılıyor..(sonraki versiyonlarda vidalı kapak var sanırım)..saatin içi herhangi bir pilli saat görüntüsünde..basit geldi gözüme açıkçası..sonrada geçenlerde servisine gönderdim..büyük ihtimalle masrafına değmeyecek ve çöp olacak..
casio nun son protrek serilerinde oldukça kaliteli ve sağlam kasalar var..onlara bakmanızı öneririm..gerçi internet olan heryerde yükseklik,sıcaklık,eğim,basınç vs vs bilgileri cep telefonumuzdan takip edebiliyoruz..profesyonel kullanılmayacaksa bu tip saatler bence işlevini yitirdi..özel merak varsa alınabilir tabii
sonuç olarak ttouch a karşı ilginiz varsa ikinci elde cazip fiyatlara alıp merakınız geçince daha cazip fiyata satabilirsiniz..o kadar atıp tutsamda pusulası falan çok havalı çalışıyordu..alacaksanız titanyum kasa ve bilezikli olanına bakın..
birde sıcaklık ölçümü işlevini *ateşölçer* şeklinde düşünmek gerek..çünkü gösterdiği değer saat kolunuzdayken vücut ısısı oluyor genelde :D

Hayirli olsun :champ:
Ben daha sonra touch2 modelini kullandim bir sure..bahsettigim olumsuz yanlar giderilmisti buyuk oranda..ateş ölçer ayni tabii :)

SM-G930F cihazımdan gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 187 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners