Cümleye bak ya dediniz, ne anlatacak bu herif? Boşanma sonrası insanın hayatı altüst oluyor, gerçi Şems ne demiş? Hayatım altüst oldu diye üzülme ne biliyorsun belki altı üstünden daha hayırlıdır, diye. Ne güzel söylemiş. Şimdi anlatıcam. Ne demiştik, hayatımız altüst oldu, en çok koyan kızımdan ayrı kalmak, ki, çokşükür ayrı da kalmadım sonradan ya. Dİğeri de boşanma, davalar vs. bir de iş güç sıkıntıları derken maddi sıkıntıya düştüm, ne bir borç istedim kimseden, ne de bankadan kredi aldım yediremedim kendime direndim direndim ama sonunda yeni aldığım gözüm gibi baktığım sevdiğim buraya inceleme de koyduğum gri dial'lı, dalgalı, gümüş renk bezelli Oris'i satacak kadar daralınca sattım. İnşallah çalışır tırmalar yerine koyarız bir gün dedim satarken. O zaman işimi gördüm. Hatta foruma da girmedim sonra, uzaklaştım.
Taa ki aylar önce ne oluyor bir bakalım diye durup dururken foruma şifreyi hatırlamaya çalışıp girdim. Saatten uzak, ilgilenmediğim bir dönemdi, almak istesem gider Rolex de alırdım, parasından değil, soğumuştum. Bir baktım Oris projesi, biraz ikiledim nasıl olur acaba diye, sonra alayım dedim bu denk geldi, durup dururken geldin gördün var bir iş dedim kendi kendime.
O zaman satmanın bana koyduğunu, içime yara olduğunu farketmemişim aslında. Taa ki bugün TSF Edition Oris Aquis'imi elime alıncaya kadar. Allah biliyor ya, kutuyu açıp, elime alıp, lastiklerini sökmeye başlarken boğazım düğümlendi, hani bi donar kalırsınız. Şaşırdım kaldım ama şaşırmak da değil, içim burkuldu. 94'ü görünce dağıldım zaten

Allaha şükür güzel günleri de gördük, binlerce şükürler olsun.

Bu forumdan, bu işi yapmak için emek sarfedenlerden başta Bond Allah razı olsun, çok teşekkürler. Bir saat almadım, kalan ömrümde hatıralarımı depolayıp, evladıma bırakacağım bir miras aldım. Bundan sonra alacağım saatlerin markası modeli ne olursa olsun en kıymetlim bu olacak. Nasıl teşekkür etsem az.
Yaw akşam akşam herif ne ekşitti dediniz haklısınız,paylaşmak istedim, kusura bakmayın