Saat power reserve bittikten sonra tekrar kola takıldı ve kullanıma başlandı. İlk 24 saat sapma ölçümü +3sn.
Birde ilk mesajımda şu durum belki hatalı anlaşılmaya neden olabilir. SAAT İLK GÜN ATOMİK SAATE GÖRE KURULDU ve BİR DAHA TEKRAR KURULMADI. YANİ SAAT KURULDUKTAN 3 gün sonraki ölçümün karşılığında +15sn sapma görünüyor ise bu 3 günlük toplam sapmanın +15 sn olduğunu günlük ortalama sapmanın ise yaklaşık +5sn olduğunu gösteriyor.
emrerd yazdı:Motosiklet ile yılda 20-30 bin km yapıyorum. Günlük 1000+ km yolculuklar senede bir kaç defa oluyor. V twin, sıralı üç, sıralı dört, sıralı iki motosikletler kullandım. Orient, ciitizen, seiko lardan oluşan bir tissot ile bie de rus saati bulunan kimi zaman değişiklikler olan ama yoğunlukla 4 adetini kullandığım mütevazi bir mini koleksiyonum var. Henüz benzer bir sorun yaşamadım.
emrerd merhabalar. Burada semptomlar ve sonraki yapılan ölçümler şunu gösteriyor :
-Motosiklet sürmek KALICI PROBLEME neden olmuyor. Geçici probleme neden olabiliyor . (Varsayım)
-Motosiklet kullanıldıktan sonra saatin kullanıldığı ilk 4-5 günlük süreçte saatin saniye sapmalarında değişkenlik olabiliyor. (Gözlem, saniye sapmasının motosikletten olduğu varsayım)
-Saatin güç rezervi 2,3 kez boşalıp,tekrar doldurulduktan sonra saat normale dönmeye başlıyor. (Gözlem, saat hep COSC limitleri içinde)
Emrerd Bey görüleceği üzere motosiklet kullanımı sonucu oluşan durum 3-4 gün içinde normale dönüyor. Kalıcı bir durum olmadığı için belki fark etmemiş olma ihtimali olabilir sanki.
Sizden rica etsem (şayet motosiklet sürerken saat kullanmaya devam edecekseniz

) yapacağınız ilk motosiklet gezisinden önce saatinizin günlük saniye sapmasını ve geziden hemen sonraki ilk gün ve sonraki gün olmak üzere 4-5 günlük saniye sapmalarını en azından 6 saat aralıklarıyla ölçümlermisiniz ? Bu sayede muallakta olan bir konunun açığa kavuşmasında bir veri daha elde etmiş oluruz.