TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

24 Kasım Öğretmenler Günü

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: 24 Kasım Öğretmenler Günü

Mesaj EnderE » 26 Kas 2016, 09:51

Baran Hocam sizde biraz fevri yazmışsınız .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj Khan » 26 Kas 2016, 11:38

Ben Baran abinin yazdıklarını biraz sert buldum, ama kendi tanıklığı kötü olduğu için böyle bir tepki vermiş olabilir.
Bende aslında kötü bir şey yazmamak için kendimi zor tutuyorum şuan, insanın yaşadıkları bazen tüm yargısını değiştirebiliyor.
İşin özünde kimsenin kimseyi incitmek istediğini düşünmüyorum.
Hem Baran'ı tanıyoruz genelde, forumda bir çok yeni arkadaşın cep saatine araba verip onları zengin etmiş bir adam, ne zarar gelir böyle insandan :D
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Srhtdry » 26 Kas 2016, 11:50

Bu konunun da içine etmişsiniz. Helal.
Kullanıcı avatarı
Srhtdry

Mesaj Baran » 26 Kas 2016, 12:01

Sert yazdığımı düşünmüyorum,yaşadıklarım ve şahit olduklarım sert şeyler orası doğru.Hersey mükemmel sorun yok kafasında oldugumuz için bu memleket bu halde..Yaşadıgım tecrubeleri paylaştım birnevi dertleştim sizlerle.Yazdıklarım yalan değil iftira degil ki kimseninde şahsına yönelik bir suclamada bulunmadım her meslek grubunda iyide var kötüde.Benim karakterim yapım tarzım belli birsürüre tanıyan bilen var forumda,kimse sevmek zorunda degil sevilmek zorunda degil.Konuların içine etmek gibi bir alışkanlıgım oldugunuda düşünmüyorum,bu konunun içine ettiysemde affola.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Srhtdry » 26 Kas 2016, 12:09

Ben açıksözlülügü hep takdir ediyorum. Yalandan kibar konuşmalar yapay geliyor. Sorun yazdıklarınızın doğru ya da yanlış olmasında değil. Ben öğretmen değilim. Ama 24 Kasım özel bir gün. Maksat forumdaki öğretmen dostların gününü kutlamak için açılmış bir başlıkta bir öğretmen olarak bunları okusam üzülürdüm. Farklı bir tarihte farklı bir konu başlığında tartışılıyor olsa herkesi eleştirebiliriz. Bu doğum gününde bir babanın oğluna "senden de adam olmadı be oğlum" demesi gibi olmuş.
Kullanıcı avatarı
Srhtdry

Mesaj Baran » 26 Kas 2016, 12:33

İsteyen istediği şekilde anlayabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj asymptote » 26 Kas 2016, 12:38

Baran yazdı:Hersey mükemmel sorun yok kafasında oldugumuz için bu memleket bu halde..

+1 :thumbup:
Bir de klişeleri çok sevdiğimiz için. Sen mesleğinin yüz karası bir adamla mesleğine saygılı bir adamı nasıl aynı kefeye koyarsın? Bütün öğretmelerin... diye başlayıp bla bla.. diye devam kutlama mesajları iyi öğretmenlere haksızlık değil mi? İyi öğretmenler kendilerini biliyorlar zaten (orientmako gibi) ve biz onlara minnettarız.. :thumbup:

Doğum günü analojisine gelince; öğretmenlik mesleği ne zaman masaya yatırılmış ki bu toplumda? Hiçbir zaman!.. Dolayısıyla kötü tecrübeler yaşamış insanlar doğal olarak bu günü içlerini dökmek için bir fırsat olarak kullanıyorlar. Bunu da anlamaya çalışmak lazım.

Son olarak, Bernard Shaw'dan bir alıntıyla satırlarıma son vermek isterim:
"Eğitimime, okul yüzünden uzunca bir süre ara vermek zorunda kaldım."
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Srhtdry » 26 Kas 2016, 13:16

Aslında öğretmenlik mesleği her memur zammı oranları açıklandığında şu şekilde tartışılıyor; "adam öğlene kadar işe gidiyor 2700 lira maaşı alıyor, sonra da ağlıyor öğretmen maaşları çok düşük diye". Toplumun genelinde iyi ya da kötü sorunu yok mu? Niye öğretmenler daha göz önünde? Bu bir sistem sorunu değil mi? Haketmemişse, gerekli bilgi ve beceriye sahip değilse, en başında öğretmen olmaması gerekmez mi? Ki ben üniversiteye gidene kadar Mersin'de nispeten kenar mahallelerden birinde yaşadım. Aslen Muş'luyum. Arkadaşlarımda hep doğu kökenli çocuklar. Kürt oldugumuz icin 90'ların felaketinde öğretmenlerimden gördüklerimi söylemiyorum bile. Ama yazılanlar öğretmenler kötüdür genellemesi oluyor.
Kullanıcı avatarı
Srhtdry

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners