TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Kahve ve ay Merakl覺lar覺 / Coffee & Tea Fans

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Kahve ve ay Merakl覺lar覺 / Coffee & Tea Fans

Mesaj asymptote » 11 Ara 2016, 16:36

Ortam kapal覺 olmasayd覺 osmanl覺 oca覺 der miydim? Elbette demezdim. Bu ocak kendini dahi 覺s覺tam覺yor.. :D
Resim
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj sedir » 11 Ara 2016, 16:50

Bu ocaktan ben de alm覺t覺m. Kahve piirmek i癟in birka癟 kez kulland覺m. Plastik cerrah bir arkada覺m bunlar覺n yak覺tlar覺n覺n sab覺kal覺 olduunu parlamas覺 sonucu y羹z yan覺覺 hastalar覺n覺 tedavi etmek zorunda kald覺klar覺n覺 s繹yledi ve oca覺 "att覺m". Kullan覺lmamas覺 tavsiye edilir.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj coolfire » 11 Ara 2016, 18:36

mevsuf yazd覺:Teekk羹rler cevaplar i癟in. zellikle akam 癟aylar覺nda her defas覺nda mutfaa gidip gelmemek i癟in 癟ay覺 oturduumuz odaya getiriyoruz. Dolay覺s覺yla souyor. Benim sorum biraz da 癟aydanl覺覺n yap覺ld覺覺 malzemenin - 癟inko, 癟elik, porselen vb. - hangisinin 覺s覺 kayb覺n覺n daha az olduuydu.
En iyisi 癟ay覺n alt覺n覺 kapatmamak herhalde, art覺k kalk覺p mutfaa gidip gelmeye de katlanaca覺z. [emoji1]

G7-L01 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Hocam elektrikli 癟ay makinelerini deneyebilirsiniz. Tasarruf i癟in suyu doal gazda kaynat覺p elektrikli 癟aydanliga aktarirsaniz elektrik faturan覺za fazla yuk binmemis olur. Veya en basit 癟繹z羹m k覺sa mumlar ama hem az ise yar覺yor hem de caydanligi karart覺yor.

SM-N920C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
coolfire

Ya: 48
Kay覺t: 16 Mar 2013, 14:53

Mesaj eraslani » 11 Ara 2016, 19:30

Usul羹nce demlendi..
Resim

SM-G930F cihaz覺mdan g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj arespoem » 11 Ara 2016, 21:06

Ben Ahmed tea Earl Grey kulan覺yorum. Kan覺mca bizim 癟aylar覺m覺zdan birka癟 g繹mlek 羹st羹n bir 癟ay. 襤lk balarda Ahmed Tea'nin poet 癟aylar覺ndan kullan覺yordum. Dudaklar覺mda a覺r覺 derecede kuruluk ve 癟atlama oluuyordu. Bunun nedenini imdi daha iyi anl覺yorum. Su 覺s覺t覺c覺lar覺 genelde suyu olmas覺 gerekenden daha fazla kaynat覺yor. imdi ise yine Ahmet tea'nin demleme 癟ay覺n覺 kullan覺yorum. ncelikle suyu 覺s覺t覺c覺ya koyuyor ve su hafif kaynamaya balad覺覺nda 覺s覺t覺c覺y覺 kapat覺yorum. Bir 30 saniye bekledikten sonra suyu 癟ay覺n 羹zerine d繹k羹yorum. Porselen demliin 羹zerini havlu ile 繹rt羹yor ve 7-8 dakika kadar 癟ay覺n demlenmesini bekliyorum. Bu ekilde yap覺lan demleme bence en sal覺kl覺 olan覺. ay覺 kesinlikle 癟ok s覺cakken i癟memek gerekiyor.Zaten Erzurumda bu kadar mide kanseri olmas覺n覺n nedeni de anla覺l覺yor resmen kaynar ekilde 癟ay i癟iyorlar.
Son olarak Ahmet tea'nin Youtube kanal覺na bak覺lmas覺n覺 tavsiye ederim. Ay覺n nas覺l demlenmesi gerektiini de bir video ile anlatm覺lar.
https://www.youtube.com/watch?v=AzqW965Dz64
Kullan覺c覺 avatar覺
arespoem

Kay覺t: 22 Mar 2013, 01:40

Mesaj asymptote » 11 Ara 2016, 21:35

Mide kanserine etkisini bilmiyorum fakat a覺r覺 s覺cak i癟ilen 癟ay g覺rtlak kanserine davetiye 癟覺kar覺yor. Sedir hocam覺n 繹nceki sayfada s繹yledii gibi bunu bilmenin tek yolu deney. lkemizde k覺覺n souk ge癟tii ve 癟ay覺n k覺tlama i癟ildii illerde bakaca bir etken yoksa bu kanser 癟eidinin 癟ay i癟me al覺kanl覺覺na balanmas覺 bana mant覺kl覺 geliyor.
襤stanbul Samatya Eitim ve Arat覺rma Hastanesi Genel Cerrahi Klinik efi Opr. Dr. Mehmet Emin G羹ne, g覺rtlak kanserinin son y覺llarda artt覺覺n覺 belirterek "Erzurum, Van, Kars ve Ar覺'da yemek borusu kanserine 癟ok rastlan覺yor. Nedeni ise 癟ok fazla t羹ketilen s覺cak 癟ay" dedi.

Dr.G羹ne s繹zlerine 繹yle devam etti: "zellikle Erzurumlular 'k覺tlama' denilen y繹ntemle a覺zda ekeri tutarak 癟ay覺 a覺r覺 s覺cak t羹ketir. Bu da a覺z taban覺nda ve yemek borusunda bir kronik hasara, kanser gelimesine sebep olur. aya eker konulup kar覺t覺r覺ld覺覺nda, s覺cakl覺覺 bir miktar d羹er. Bu s覺cakl覺k fark覺 kanser oluumunda en 繹nemli etken.

Kanser h羹crelerinin en sevdii beslenme maddesi eker. Dou ve G羹neydou'da k覺 uzun s羹r羹yor. Bu nedenle s覺cak ve demli 癟ay覺 癟ok fazla t羹ketiyorlar.

Yutma g羹癟l羹羹, yutarken tak覺lma hissi, en 繹nemli belirtidir. Hemen uzman hekime bavurmak gerekir. Bu t羹r hastalara derhal gastroskopi yap覺lmal覺. Kansere ait bir lezyon varsa, derhal temizlenmeli ve tedaviye balanmal覺.

Operasyonda yemek borusunun tamam覺 ya da midenin yar覺s覺 al覺n覺yor. Bu riskli bir ameliyatt覺r. T羹rkiye'de de k覺s覺tl覺 merkezlerde yap覺l覺r. Bu operasyon 襤stanbul Eitim ve Arat覺rma Hastanesi Genel Cerrahi Klinii'nden Do癟. Dr. Hasan Bekta ve ekibi taraf覺ndan baar覺yla ger癟ekletiriliyor."

Haberin linki :arrow: http://www.haberturk.com/saglik/haber/942338-girtlak-kanserine-davetiye-cikariyor

Not: S覺cak 癟ikolata sevenler bir daha d羹羹ns羹n. Ben bu eyin zehir olduuna 癟evremdekileri ikna edemiyorum. Birisi olmad覺覺na beni ikna ederse 癟ok sevinirim. 羹nk羹 hala t羹ketenleri g繹rd羹k癟e stres oluyorum.. :)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj seruvenci » 12 Ara 2016, 08:07

ay ve kahveyi s覺cak sadece biz i癟iyoruz san覺r覺m. Hatta 癟ay覺 癟ok s覺cak seviyoruz. Ama baka yerlerde genelde 覺l覺k i癟iliyor. Bende kendimi 覺l覺k 癟ay/kahveye biraz zor al覺t覺rm覺t覺m.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
seruvenci

Ya: 45
Kay覺t: 05 Oca 2011, 23:25

Mesaj eraslani » 12 Ara 2016, 09:47

Resim

SM-G930F cihaz覺mdan g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 75 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners