Kasa Kodlar覺 090, 420, 710. Kadran rengi ise mavi veya siyah olacak. Dalg覺癟 resmi hepsinde olacak tabiki

SeiKinetic yazd覺:Bilek kal覺nl覺覺na g繹re 710 veya 420 se癟erdim ahsen. Bezeldeki boya atmalar覺 sonucu 癟irkin veya yar覺m bir g繹r羹nt羹 olumaz en az覺ndan. Mekanizma olarak neredeyse ayn覺lar zaten bildiim kadar覺yla, yukar覺dakilen 090 2415, dierleri 2416B makineli. Ruslarla daha i癟li d覺l覺 olan 羹stadlar覺n yorumlar覺na bakmak laz覺m. Balang覺癟 i癟in 癟ok g羹zel se癟im. Hatta baz覺 Ruslar覺 sadece balang覺ca koymamal覺 diye de d羹羹n羹yorum. Tebrikler imdiden
rtalhaustun yazd覺:Ho geldiniz. Bu arada en g羹zel kasalar覺 se癟misiniz.Bana kalsa 羹癟羹n羹 de al覺n, ama illaki bir tane alaca覺m derseniz bir ka癟 etken var.
ncelikle bunlar b羹y羹k kasalar deil, yani 癟ok da b羹y羹k say覺lmazlar. Benim ~16cm bileim var ve 710 kasay覺 癟ok rahat ta覺yabildim, s覺r覺tmad覺. 420 kasa daha k羹癟羹k, hem g繹r羹n羹 olarak hem de 癟ap olarak. 090 kasa bir garip gelmitir hep bana, ama efsanedir. Mekanizmay覺 ufak bir arat覺rma ile tan覺yabilirsiniz zaten.
Ben 710 scuba dude derim, pepsi bezel takacaksan覺z kadran rengi ile 癟ok 覺k duracakt覺r. Ama bata kendi bezeli ile kullan覺n.
eyimen yazd覺:Hic bir tecrubeye dayanmadan, sadece kozmetik olarak degerlendirip 710 mavi diyorum
ub覺h yazd覺:rtalhaustun yazd覺:Ho geldiniz. Bu arada en g羹zel kasalar覺 se癟misiniz.Bana kalsa 羹癟羹n羹 de al覺n, ama illaki bir tane alaca覺m derseniz bir ka癟 etken var.
ncelikle bunlar b羹y羹k kasalar deil, yani 癟ok da b羹y羹k say覺lmazlar. Benim ~16cm bileim var ve 710 kasay覺 癟ok rahat ta覺yabildim, s覺r覺tmad覺. 420 kasa daha k羹癟羹k, hem g繹r羹n羹 olarak hem de 癟ap olarak. 090 kasa bir garip gelmitir hep bana, ama efsanedir. Mekanizmay覺 ufak bir arat覺rma ile tan覺yabilirsiniz zaten.
Ben 710 scuba dude derim, pepsi bezel takacaksan覺z kadran rengi ile 癟ok 覺k duracakt覺r. Ama bata kendi bezeli ile kullan覺n.
Evet dediinize kat覺l覺yorum asl覺nda hepsinden almak laz覺mBenimde bileim ince kasa 癟ap覺 b羹y羹k olmamas覺 daha iyi olur. 090 kasa f覺癟覺 saat kasas覺 dediklerinden bir klasikmi bilei iyi oturduunu s繹yleyenler var bilmiyorum forumda kullanan var m覺? Orjinal bezelle kullanaca覺m belki daha sonra pepsi bezel al覺r覺m. Mavi veya siyah kadran konusunda yorum yapmam覺s覺n覺z
D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Junshi ve 42 misafir
|