asymptote yazd覺:Salep dediin sahilde, r羹zgara kar覺 i癟ilir..![]()
eraslani yazd覺:Genelde filtre veya americano i癟erim..kahveyi en 癟ok tchibo dan aliyorum..kahve i癟tiim kafelerden de aliyorum arada..evde espresso i癟in yine tchibo kapsul makinasi kullaniyorum..t羹ketim 癟ok deilse ben tavsiye edebilirim cafissimo yu..olduk癟a fazla 癟esit kahvesi var ve makinalar hesapli..
Miriel yazd覺:eraslani yazd覺:Genelde filtre veya americano i癟erim..kahveyi en 癟ok tchibo dan aliyorum..kahve i癟tiim kafelerden de aliyorum arada..evde espresso i癟in yine tchibo kapsul makinasi kullaniyorum..t羹ketim 癟ok deilse ben tavsiye edebilirim cafissimo yu..olduk癟a fazla 癟esit kahvesi var ve makinalar hesapli..
Teekk羹r ederim abi.![]()
Konu d覺覺 ama ayn覺 zamanda en uygun olduu konu da buras覺; kefir i癟en var m覺 aram覺zda?
foottwo yazd覺:Miriel yazd覺:eraslani yazd覺:Genelde filtre veya americano i癟erim..kahveyi en 癟ok tchibo dan aliyorum..kahve i癟tiim kafelerden de aliyorum arada..evde espresso i癟in yine tchibo kapsul makinasi kullaniyorum..t羹ketim 癟ok deilse ben tavsiye edebilirim cafissimo yu..olduk癟a fazla 癟esit kahvesi var ve makinalar hesapli..
Teekk羹r ederim abi.![]()
Konu d覺覺 ama ayn覺 zamanda en uygun olduu konu da buras覺; kefir i癟en var m覺 aram覺zda?
Ben![]()
Miriel yazd覺:foottwo yazd覺:Miriel yazd覺:eraslani yazd覺:Genelde filtre veya americano i癟erim..kahveyi en 癟ok tchibo dan aliyorum..kahve i癟tiim kafelerden de aliyorum arada..evde espresso i癟in yine tchibo kapsul makinasi kullaniyorum..t羹ketim 癟ok deilse ben tavsiye edebilirim cafissimo yu..olduk癟a fazla 癟esit kahvesi var ve makinalar hesapli..
Teekk羹r ederim abi.![]()
Ben![]()
Aram覺zda bir adet probiyotik癟i daha var yaniEvde de mayal覺yorsan覺z m羹thi..
D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 69 misafir
|