Tapatalk Pro kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
ekdellal yazd覺:Videoyu izlemedim ama "Anadolu 癟omar覺" hakaretin dibi bence, daha ne densin? Kasabal覺l覺k ise kibarcas覺. Evet ben de anadolu kasabas覺ndan geldim tam 30 sene evvel istanbul'a ve bununla 繹v羹n羹yorum. Zaten bu kasabal覺l覺k yak覺t覺rmas覺n覺n bir step sonras覺, g繹beini ka覺yan adam ve bidon kafal覺'ya doru evriliyor malum zihniyetlerce...
ekdellal yazd覺:Bana g繹re yanl覺, i.ortayl覺 kim rahmetli menderes'i eletirmek kim, onun gibi kafalar ast覺 zaten kendisini. Benzerini g羹n羹m羹zde de yapmak istediler ama baaramad覺lar. B羹t羹n mesele bundan kaynaklan覺yor. Bu konular覺n sonu gelmez, pek az覺 laf yapan biri de deilim zaten, size sayg覺lar ve iyi seneler. 襤nallah reina olay覺 ilk ve son olur bu sene de, bol bol g羹zellikleri ve saatleri konuuruz
ekdellal yazd覺:Bana g繹re yanl覺, i.ortayl覺 kim rahmetli menderes'i eletirmek kim, onun gibi kafalar ast覺 zaten kendisini. Benzerini g羹n羹m羹zde de yapmak istediler ama baaramad覺lar. B羹t羹n mesele bundan kaynaklan覺yor. Bu konular覺n sonu gelmez, pek az覺 laf yapan biri de deilim zaten, size sayg覺lar ve iyi seneler. 襤nallah reina olay覺 ilk ve son olur bu sene de, bol bol g羹zellikleri ve saatleri konuuruz
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], Hc89 ve 187 misafir
|