TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Merhaba Saat Tutkunları

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Merhaba Saat Tutkunları

Mesaj Cruciatus » 18 Oca 2017, 14:49

Merhabalar..
Forumu uzuuuuuuuun bir süredir, ara ara misafir olarak takip ediyordum, üyelik bu güne kısmetmiş.
İsmim Alperen, bir kamu kurumunda hukuk müşaviriyim.
Saatlere olan ilgim küçüklüğüme dayanıyor. Hatta, henüz 6 yaşındayken Samsun'un en işlek caddesinde, saatçi vitrinine dalmışken ailemin benden uzaklaştığını hissetmediğim ve sonucunda kaybolmuşluğum bile vardı. Neyse ki esnaf pek yardımseverdi. :D

İlk saatim, Beşiktaş'ın Adana Demirspor'u 10-0 yendiği maçın akabinde alınmıştı. Bu da 1989'un sonlarına denk geliyor takriben. 82 doğumlu olduğum düşünülürse 6 yaşımdayken filan alınmış. Markasını filan hatırlamıyorum, ama dijital ve ortasında beşiktaş arması bulunan bir saatti. Kendim Trabzonsporluyum, ailemin tamamı da Trabzonsporlu, neden Beşiktaş saati alındı inanın hiçbir fikrim yok. :lol:

Daha sonra birkaç markasını hatırlamadığım saatim daha oldu ama pek kayda değer şeyler değillerdi.

Düzgün hatırladığım ilk saatimi ortaokulda aldım.. Kendisi Casio Databank DB-36 idi... Onu oldukça uzun bir süre kullandım.. İnanılmaz sağlam bir saatti.. Sanıyorum Üniversite 3. sınıfa kadar kullandım.. Daha sonra yine Casio AQ-160WD-2BVDF model, analog-dijital bir saat aldım.. Bu saati de evlenene kadar kulandım.. Evlendikten sonra saat konusunda cozutmaya başladım.. modelini hatırlamadığım, bulmaya da şimdi üşendiğim pek çok saat geldi geçti elimden.. Casio, Ingersoll, Seiko, Orient vs vs vs...

Gel gelelim şuan elimde olan saatlere;

1- Orient ctd09001b... (Quartz) Safir camlı chrono bir saat.. muadili saatlere göre nispeten ince ve kolda zarif duruyor.
2- Orient Bambino (FER24002W0) - (Otomatik)... En sevdiğim saatlerden biri.. bombeli camı ile çok hoş retro bir görünümü var.. sade ve şık..
3- Orient FERAS005B0 (Otomatik) - Siyah kadran siyah deri kordonlu köşeli şık bir saat..
4- Stührling Atrium Elite (Otomatik)
5- Fossil FFS4835 (Quartz)
6- Pulsar.. (Quartz) Modelini hatırlamıyorum.. Kordonu çok kalitesizdi, 3 tane nato kordon aldım, değişik değişik kullanıyorum.. hafta sonu güzel oluyor.
8- Skagen SKASKW6007... (Quartz) çok sevdiğim saatlerimden birisi.. incecik..
9- Citizen Eco-Drive.. (Güneş Pilli) modelini bulamadım şimdilik..

Veee gelelim en son gözdeme...
Bugün satın aldım...
10- Hamilton Pan-Europ... (Otomatik) Mavi renk olanı.. yanında nato kordonuyla birlikte satılıyor.. daha takmadım bile, kutusunda, poşetinde duruyor..

Benim maceram böyle..
Siz arkadaşlar, kardeşler ve abilerimle güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Re: Merhaba Saat Tutkunları

Mesaj Başaran » 18 Oca 2017, 21:08

Aramıza hoşgeldiniz.Henüz poşetinde duran arkadaşı güle güle kullanmanızı temenni ederim.Çok güzel bir seçim.Çok hoş görünüme sahip bir saat.Nato kordonuda ayrı bir güzel.
Kullanıcı avatarı
Başaran

Mesaj Cruciatus » 18 Oca 2017, 21:11

Başaran yazdı:Aramıza hoşgeldiniz.Henüz poşetinde duran arkadaşı güle güle kullanmanızı temenni ederim.Çok güzel bir seçim.Çok hoş görünüme sahip bir saat.Nato kordonuda ayrı bir güzel.

Teşekkür ederim.. Vitrinde görür görmez vuruldum diyebilirim :)

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj rekliox » 18 Oca 2017, 21:20

hoşgeldiniz hamilton çok iyi tercih olmuş hayırlı olsun :thumbup:
Kullanıcı avatarı
rekliox

Mesaj Cruciatus » 18 Oca 2017, 21:37

rekliox yazdı:hoşgeldiniz hamilton çok iyi tercih olmuş hayırlı olsun [emoji106]

Teşekkürler [emoji106]

Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj Mrt12 » 18 Oca 2017, 22:12

Cruciatus yazdı:Merhabalar..
Forumu uzuuuuuuuun bir süredir, ara ara misafir olarak takip ediyordum, üyelik bu güne kısmetmiş.
Saatlere olan ilgim küçüklüğüme dayanıyor. Hatta, henüz 6 yaşındayken Samsun'un en işlek caddesinde, saatçi vitrinine dalmışken ailemin benden uzaklaştığını hissetmediğim ve sonucunda kaybolmuşluğum bile vardı. Neyse ki esnaf pek yardımseverdi. :D

İlk saatim, Beşiktaş'ın Adana Demirspor'u 10-0 yendiği maçın akabinde alınmıştı. Bu da 1989'un sonlarına denk geliyor takriben. 82 doğumlu olduğum düşünülürse 6 yaşımdayken filan alınmış. Markasını filan hatırlamıyorum, ama dijital ve ortasında beşiktaş arması bulunan bir saatti. Kendim Trabzonsporluyum, ailemin tamamı da Trabzonsporlu, neden Beşiktaş saati alındı inanın hiçbir fikrim yok. [emoji38]

Daha sonra birkaç markasını hatırlamadığım saatim daha oldu ama pek kayda değer şeyler değillerdi.

Düzgün hatırladığım ilk saatimi ortaokulda aldım.. Kendisi Casio Databank DB-36 idi... Onu oldukça uzun bir süre kullandım.. İnanılmaz sağlam bir saatti.. Sanıyorum Üniversite 3. sınıfa kadar kullandım.. Daha sonra yine Casio AQ-160WD-2BVDF model, analog-dijital bir saat aldım.. Bu saati de evlenene kadar kulandım.. Evlendikten sonra saat konusunda cozutmaya başladım.. modelini hatırlamadığım, bulmaya da şimdi üşendiğim pek çok saat geldi geçti elimden.. Casio, Ingersoll, Seiko, Orient vs vs vs...

1- Orient ctd09001b... (Quartz) Safir camlı chrono bir saat.. muadili saatlere göre nispeten ince ve kolda zarif duruyor.
2- Orient Bambino (FER24002W0) - (Otomatik)... En sevdiğim saatlerden biri.. bombeli camı ile çok hoş retro bir görünümü var.. sade ve şık..
3- Orient FERAS005B0 (Otomatik) - Siyah kadran siyah deri kordonlu köşeli şık bir saat..
6- Pulsar.. (Quartz) Modelini hatırlamıyorum.. Kordonu çok kalitesizdi, 3 tane nato kordon aldım, değişik değişik kullanıyorum.. hafta sonu güzel oluyor.

Bugün satın aldım...
10- Hamilton Pan-Europ... (Otomatik) Mavi renk olanı.. yanında nato kordonuyla birlikte satılıyor.. daha takmadım bile, kutusunda, poşetinde duruyor..

Benim maceram böyle..
Siz arkadaşlar, kardeşler ve abilerimle güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...

Hoşgeldin hamy iyidir kalitelidir paneurop candır guzel seçim

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Mrt12

Mesaj Cruciatus » 19 Oca 2017, 01:16

Mrt12 yazdı:
Cruciatus yazdı:Merhabalar..

İlk saatim, Beşiktaş'ın Adana Demirspor'u 10-0 yendiği maçın akabinde alınmıştı. Bu da 1989'un sonlarına denk geliyor takriben. 82 doğumlu olduğum düşünülürse 6 yaşımdayken filan alınmış. Markasını filan hatırlamıyorum, ama dijital ve ortasında beşiktaş arması bulunan bir saatti. Kendim Trabzonsporluyum, ailemin tamamı da Trabzonsporlu, neden Beşiktaş saati alındı inanın hiçbir fikrim yok. [emoji38]

Bugün satın aldım...

Benim maceram böyle..

Hoşgeldin hamy iyidir kalitelidir paneurop candır guzel seçim

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşbuldum... Sağolun..

Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj mturann » 19 Oca 2017, 09:06

Merhabalar. Hoşgeldiniz.
Kullanıcı avatarı
mturann

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners