Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
asymptote yazd覺:Sen de sert seviyorsun anla覺lan..N'oldu bu arada senin bar覺 癟覺b覺klar覺na? Hi癟 fotoraf paylam覺yorsun.. Ak olsun..
mlm yazd覺:Dostlar bir soru,
en basitinden bildiimiz nescafede ald覺覺m o g羹zel kekremsi kahve tad覺n覺 neden filtre kahvede alam覺yorum, tad覺 neden 癟ok yavan geliyor?
Nescafe,
eraslani yazd覺:Sallama filtre for 羹enge癟 [emoji38]
SM-G930F cihaz覺mdan g繹nderildi
fortis yazd覺:mlm yazd覺:Dostlar bir soru,
en basitinden bildiimiz nescafede ald覺覺m o g羹zel kekremsi kahve tad覺n覺 neden filtre kahvede alam覺yorum, tad覺 neden 癟ok yavan geliyor?
Nescafe,
Nescafe'den filtre kahveden daha g羹zel bir kahve tad覺 alman覺z imkans覺z. Bence sizin i癟tiiniz filtre kahvede bir sorun olabilir. Mesela bayat olabilir. Taze kavrulmu 癟ekirdekten kendiniz i癟eceiniz kadar 癟ekip taze taze i癟in. Tabi makineniz de iyi olmayabilir. Onun i癟in de ka覺t filtrede makine kullanmadan manuel olarak demleyebilirsiniz.
mlm yazd覺:fortis yazd覺:mlm yazd覺:Dostlar bir soru,
Nescafe,
Nescafe'den filtre kahveden daha g羹zel bir kahve tad覺 alman覺z imkans覺z. Bence sizin i癟tiiniz filtre kahvede bir sorun olabilir. Mesela bayat olabilir. Taze kavrulmu 癟ekirdekten kendiniz i癟eceiniz kadar 癟ekip taze taze i癟in. Tabi makineniz de iyi olmayabilir. Onun i癟in de ka覺t filtrede makine kullanmadan manuel olarak demleyebilirsiniz.
French press te yap覺yorum, kahveyi alal覺 da 癟ok olmad覺, Jacobs'un filtre kahvesini kullan覺yorum, ve paketi ilk a癟t覺覺mda ald覺覺m tat da hemen hemen ayn覺yd覺.Az覺m覺z覺n tad覺 m覺 yok acaba
Teekk羹rler
D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 103 misafir
|