Saatim Seiko SRP581.
Otomatik saat kullaniminda yeni sayilirim. Merak ettigim bi husus var; ne siklikla bakim yaptirmaliyim? Ve ne kadar surede yapilir ve ucreti nedir yardimci olabilecek var midir?

neperliva yazd覺:5 yilda bir diye biliyorum ancak ben kendi adima konusursam, saat geri kalmaya baslayinca (yagi degismesi gerekir anlamina geliyor) bakim yaptirmayi dusunuyorum.
Rolex Submariner icin konusursak ben olsam ciddi bir geri kalma problemi olmadikca bakim yaptirmazdim cunku saatin kapagini kendileri bile acsalar 300m su gecirmezlik garantisi kapsamindan cikiyor.
flickflick yazd覺:neperliva yazd覺:5 yilda bir diye biliyorum ancak ben kendi adima konusursam, saat geri kalmaya baslayinca (yagi degismesi gerekir anlamina geliyor) bakim yaptirmayi dusunuyorum.
Rolex Submariner icin konusursak ben olsam ciddi bir geri kalma problemi olmadikca bakim yaptirmazdim cunku saatin kapagini kendileri bile acsalar 300m su gecirmezlik garantisi kapsamindan cikiyor.
Anlad覺m, sa olun.
Benimkinde de biraz geri kalma balam覺t覺, verdim Sirkeci'deki Ramazan ustaya.
Yaln覺z kafama tak覺lan, siz 5 y覺lda bir demisiniz lakin benim saatim hen羹z 1 senelik falan. 襤lk bak覺m olduu i癟in mi b繹yle acaba?
D繹n TSF Saat Mekanizmalar覺 & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 62 misafir
|