TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kurmalı Köstekli Saat Önerisi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Kurmalı Köstekli Saat Önerisi

Mesaj Emreince » 23 Ağu 2017, 20:00

Herkese iyi günler ben çok sevdiğim bir arkadaşıma kurmalı köstekli saat almak istiyorum ama köstekli kurmalı saatlerden anlamıyom nerden alabiliceğimi bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz. Saat çok pahalı olmamalı sağlam olmalı ve kurmalı olmalı güvenebileceğim bi satış yeri bildirirseniz bana çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim .
Kullanıcı avatarı
Emreince

Re: Kurmalı Köstekli Saat Önerisi

Mesaj asymptote » 24 Ağu 2017, 02:35

Yurt içinden almayı düşünüyorsanız bunun için en doğru adres GG'dir. Diğer malum siteden uzak durun. Nasıl bir bütçe belirlediniz bilmiyorum ama 600-700 TL'ye temiz bir Zenith TCDD alabilirsiniz. Daha uygun fiyatlı bir şey bakıyorsanız Hislon, Serkisof gibi markalara yönelin.. Satıcıyla sağlıklı bir iletişim kurun ve kadranda ya da camda çatlak var mı, doğru zaman tutuyor mu, en son ne zaman bakım gördü vb. sorulara cevap arayın. Son olarak (last but not least) alacağınız saat shock-proof olsun.. (ilk fotoğraf eski nesil shock-proof olmayan, ikinci fotoğraf yeni nesil shock-proof saatleri gösteriyor..)
Resim
Resim

Sizinle bir de nokta atışı satış ilanı paylaşayım. Pazarlık yapar birkaç yüz lira indirim alabilirseniz çok iyi bir alışveriş olur..
http://urun.gittigidiyor.com/antika-sanat/zenith-tcdd-ay-yildizli-cep-saati-kusursuz-cill-264363135
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Ankthas » 24 Ağu 2017, 17:47

Hediye olacağı için belki sıfır almak isteyebilirsiniz, Orient modellerine bakabilirsiniz:

http://www.n11.com/saat/kostekli-saat?q=orient+saat
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj Emreince » 28 Ağu 2017, 01:47

Hocam yardımınız için çok sağolun ama bunların fiyatı beni aşıyo bana üst sınır 250 tl olmalı bunlar çok pahalı
Kullanıcı avatarı
Emreince

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: bartugzm, Hc89 ve 196 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners