TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

nl羹 bir saat ustas覺 olmak i癟in ne yapmal覺y覺m

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: nl羹 bir saat ustas覺 olmak i癟in ne yapmal覺y覺m

Mesaj Umutt » 24 Eyl 2017, 18:12

Bence ciddiye almamak en dorusu, zira yaz覺lan ifadeler fazlas覺yla provokatif.

Ben de Bursa da ya覺yorum. Bu kadar sayg覺n bir firman覺n isminin, dorudan ya da dolayl覺 olarak, b繹ylesine nezaketten yoksun bir i癟erie, bir ekilde referans g繹sterilmesinden de 羹z羹nt羹 duyuyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Mesaj Cruciatus » 24 Eyl 2017, 19:07

Say覺n NogayHan,

襤nsanlar覺n 癟ounun saat sever olduu bir forumda sorulan soruya verilen iyi niyetli cevaplar i癟in provokatif bir yorumda bulunup, tan覺mad覺覺n覺z insanlar hakk覺nda at覺p tutman覺z, ben bilirim forumlar覺 gibi hamasi beylik laflar etmeniz bizden ziyade sizin geyik yapt覺覺n覺z覺 d羹羹nd羹r羹yor.

Durup dururken bu kadar agresif olman覺z da ayr覺ca abes bir durum.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Cruciatus

Kay覺t: 18 Oca 2017, 13:49

Mesaj sedir » 24 Eyl 2017, 20:53

NogayHan yazd覺:... Ayr覺ca irketimizin 羹rettii bir makinenin g繹rselini ekliyorum. Bir tan覺t覺m filminden al覺nt覺lad覺m. zerinde bizim firman覺n ad覺 yaz覺yordu sildim:) ...

Devlet s覺rr覺 deil ki. Fotoraf da 5.05'ten al覺nm覺.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj NogayHan » 25 Eyl 2017, 00:24

20 metre mikron sac b羹k羹m yapan makineleri 羹reten T羹rkiyenin gururu bir firma bu kadar k羹癟羹k par癟alardan oluan saat mekanizmas覺 羹retimi yapacak makineleri yapabilir mi acaba d羹羹nmek gerekiyor. Reklam olmas覺n diye isim zikretmedim. Baykal makine ile kafa kafaya verip bu i 羹zerinde 癟al覺mak gerekiyor : )

Forum hakk覺nda yan覺lm覺 olabilirim a覺r覺 temkin iyi deil, lakin bir 癟ok payla覺m覺 akl覺m alm覺yor dorusu.

18 ya覺ndaki gen癟 yeenim sayesinde forumla tan覺t覺覺m覺 s繹ylemeliyim : )

EnderE yazd覺:Firma durmazlar mi ne bilmiyorum ama her t羹rl羹 makinayi 羹retebilen bir firmaya sayg覺m覺z 癟ok derin .

SM-T800 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Bizim de sizin gibi d羹羹nen insanlara sayg覺m覺z sonsuz saolun varolun Ender kardeim.Bu b羹y羹k firmay覺, k羹癟羹k bir kaynak at繹lyesinde demirci olarak 癟al覺an bir y羹ce insan kurmutur
Kullan覺c覺 avatar覺
NogayHan

Kay覺t: 05 Mar 2017, 00:41

Mesaj SeiKinetic » 27 Eyl 2017, 11:35

"Ben de zaman覺nda Ko癟'ta 癟al覺覺rken, "benim irket" diye dola覺yordum ahaha"
-SeiKinetic
Tutto ha una maniera.
Kullan覺c覺 avatar覺
SeiKinetic

Kay覺t: 08 Tem 2016, 10:14

Mesaj adorno » 27 Eyl 2017, 23:08

SeiKinetic yazd覺:"Ben de zaman覺nda Ko癟'ta 癟al覺覺rken, "benim irket" diye dola覺yordum ahaha"
-SeiKinetic

Duygudurum degisikligi yapiyor soylem, haklisin.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Her baar覺l覺 erkein ard覺nda en az bir kad覺n vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
adorno

Kay覺t: 23 Tem 2012, 22:49

Mesaj tylerf1 » 01 Eki 2017, 21:10

Biraz 繹nce NHK world japon kanal覺nda "in tune with time" ad覺nda bir belgesel izledim Masahiro Kikuno saat ustas覺n覺 anlat覺yor. Bu saat sever arkada覺m覺z evinin garaj覺nda yapt覺覺 saatle baselworlde kat覺l覺yor sana fikir ilham vereceini d羹羹n羹yorum. Hereyin kalbine g繹re olmas覺 dileiyle baar覺lar.
Kullan覺c覺 avatar覺
tylerf1

Kay覺t: 04 ub 2012, 16:53

Mesaj facerlann » 02 Eki 2017, 00:12

tylerf1 yazd覺:Biraz 繹nce NHK world japon kanal覺nda "in tune with time" ad覺nda bir belgesel izledim Masahiro Kikuno saat ustas覺n覺 anlat覺yor. Bu saat sever arkada覺m覺z evinin garaj覺nda yapt覺覺 saatle baselworlde kat覺l覺yor sana fikir ilham vereceini d羹羹n羹yorum. Hereyin kalbine g繹re olmas覺 dileiyle baar覺lar.

ok teekk羹r ederim. Uygun vakit olunca izlemek isterim. B繹yle seyleri 癟ok severim.
Yukarda sanayi den karma覺k par癟alardan bahsedilmi ama bu 繹rnekte olduu gibi o kadar karmaaya gerek yok bence, bir garaj bile i g繹rebiliyor. Philippe Dufour un atolyeside g繹rd羹羹m kadar覺yla bundan pek farkl覺 deildi. Ben yine de kendisine yard覺m覺n覺 almak istediimi s繹yledim. Olursa tabii ki bana 癟ok ey katar yinede.
Kullan覺c覺 avatar覺
facerlann

Ya: 26
Kay覺t: 18 Tem 2017, 16:48

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Proscd ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners