Ayni seyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum,ancak hem Omegadan gelen cevapta hemde burdaki saticinin ifadelerinde anlamakta gucluk cektigim bir durum var.Tolerans zaman tutmayla ilgili bir durumdur,chronometre degerlerinde oldugunu iddaa eden ve bunu cosc yada metas artik neyse sertifikayla belgeleyen bir mekanizmanin zaman tutma araligi -4/+6 sn dir...ancak sizinki akrep ve yelkovanin yanlis hizalanmasindan kaynaklanan bir uretim hatasi tabiri caizse bir defo,yanlis hizalanan akrep ve yelkovanin toleransi falan olmaz,sizle bunun nesini tartisiyolar yada normal gostermeye calisiyorlar anlayamiyorum,hatali uretilmis yada bayide basina birsey gelmis bir saat bu,bukadar basit...tekrar belirteyim uretim asamasinda akrep ve yelkovan takildiktan sonra hassas makinelerde hizalanir,bunun duzgun yapilmamasinin 2 dakka 3 dakka toleransi falan olmaz,size kabul ettirmeye yada normal gostermeye calistiklari seyin bir aciklamasi yok,cok sacma...evsen81 yazdı:Omega'yı sağlam marka bilirdim ama değilmiş.Malının arkasında dur(a)mamış.-+2 dk kollarda kayma hiçbir saatte kabul edilmez.10-20 bin TL para vereceksin -+2 dk sapma normaldir diyecekler.200-300 TL ye alınan saat bile olsa kabul edilecek bir durum değil net.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi