TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Edox Saatleri Türkiye'de Yoluna Mey Saat İle Devam Edecek

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Edox Saatleri Türkiye'de Yoluna Mey Saat İle Devam Edecek

Mesaj Ziyaliv » 15 Oca 2011, 01:37

tabii ki öğreniriz.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj Archezia » 15 Oca 2011, 01:48

Bir business dergisinde reklamını görüp Edox'a hayran kalmamı ve alınacaklar listeme eklememe sebep olmuş saat;
Resim
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Ziyaliv » 15 Oca 2011, 01:50

Sayın archezia hemen satış fiyatını söyleyim bunun fiyatını Fatih Bey'den öğrenmiştim. 5,750 chf olacak satış fiyatı.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj civciv » 15 Oca 2011, 10:21

Yurtdışı forumlarda Edox için, Swiss damgasını vurunca, 2824-2 mekanizmalı saatlere bile abartılı MSRP yazma hakkını elde ettiğini düşünüyor şeklinde yorumlar okumuştum. Ne derece doğrudur, fiyatları hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum.

Sayın durdor, saatiniz hayırlı olsun. Ancak ebay'de tesadüfen saatinizin satılık ilanını gördüm, kolunuza taktığınıza göre vaz mı geçtiniz?

http://tinyurl.com/6yk2k5a
Kullanıcı avatarı
civciv

Mesaj Bond » 15 Oca 2011, 15:30

Geçen seneden beri bekliyorduk 1-2 ay önce dergilerde tanıtım yazılarıda yer almıştı. İşi kolay değil bu sefer, bu saatler Jacques Lemans değil, çok daha etkili ve aktif tanıtım gerekecektir. Birde orta/üst serilerin ülkemizde satışı için en büyük handikap düşük segment modellerinin markafoni, limango vb sitelerde çok düşük fiyatlardan satılması bana göre. Marka prestijini kemikleştirebilmek için pek iyi bir durum değil. Marka içi konumlandırmadakii daha orta/üst sınıftaki ürünlere ağırlık verip o modellerde yoğunlaşmazlar ise bence daha avantajlı olur. Elbette bunlar kişisel fikir sadece. Edox distribütor bilgilerini güncelleyerek ilgili konumuzdaki listeye ekledim. ACY saatide diğer markaları ile listeden çıkardık. Mey Saat sitesi henüz yapım aşamasında ama bir süre sonra açılacaktır.

Civciv yorumuna katılıyorum, yabancı birçok forumdada aynı kanı mevcut. Yanlız Edox birçok sponsorluk ve tanıtım faaliyetleri ile pazarda yükselmeye çalışıyor, Global olarak biraz daha şanslılar ama bana göre TR pazarında işi hiçte kolay değil. Zaten Fatih Yaman 5 yıl gibi uzun vadeli bir strateji izleyeceğini belirtmiş yukardaki habere göre ama kısa zamanda da çok yol alacağız diye not düşmüş ek olarak. Bizlerde zaman içinde izleyip sonuçları takip edeceğiz.

Fatih Yaman'a hayırlı uğurlu olsun. Mey Saate başarılar dileriz.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mlm » 15 Oca 2011, 22:44

Hayırlı olsun. Umarım bizlere makul fiyatlı kaliteli otomatik saatler sunarlar ve bizler de birer Edox sahibi olabiliriz..
Tebrikler ve başarılar.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 101 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners