Bond » 15 Oca 2011, 15:30
Geçen seneden beri bekliyorduk 1-2 ay önce dergilerde tanıtım yazılarıda yer almıştı. İşi kolay değil bu sefer, bu saatler Jacques Lemans değil, çok daha etkili ve aktif tanıtım gerekecektir. Birde orta/üst serilerin ülkemizde satışı için en büyük handikap düşük segment modellerinin markafoni, limango vb sitelerde çok düşük fiyatlardan satılması bana göre. Marka prestijini kemikleştirebilmek için pek iyi bir durum değil. Marka içi konumlandırmadakii daha orta/üst sınıftaki ürünlere ağırlık verip o modellerde yoğunlaşmazlar ise bence daha avantajlı olur. Elbette bunlar kişisel fikir sadece. Edox distribütor bilgilerini güncelleyerek ilgili konumuzdaki listeye ekledim. ACY saatide diğer markaları ile listeden çıkardık. Mey Saat sitesi henüz yapım aşamasında ama bir süre sonra açılacaktır.
Civciv yorumuna katılıyorum, yabancı birçok forumdada aynı kanı mevcut. Yanlız Edox birçok sponsorluk ve tanıtım faaliyetleri ile pazarda yükselmeye çalışıyor, Global olarak biraz daha şanslılar ama bana göre TR pazarında işi hiçte kolay değil. Zaten Fatih Yaman 5 yıl gibi uzun vadeli bir strateji izleyeceğini belirtmiş yukardaki habere göre ama kısa zamanda da çok yol alacağız diye not düşmüş ek olarak. Bizlerde zaman içinde izleyip sonuçları takip edeceğiz.
Fatih Yaman'a hayırlı uğurlu olsun. Mey Saate başarılar dileriz.