Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
EnderE » 10 Eki 2017, 09:05
Rolex deyince benim aklıma bu kareler geliyor . Akla gelme biraz algı ve yaşanmışlık meselesi . Geçmişte içinde rolex li bir kişinin oldugu bir travma yaşasaydım sanırım bende rolex hakkında ön yargılı olurdum . Aynı bakışta kadinlara et muamelesi yapan Afro-American rapcilerin kolundaki pirlantali saatleri görünce saat denen nesneden tiksinmek gerekir . Biz güzel örneklere odaklanalim yoksa hayatın güzelliklerini eleştirerek ekşitecegiz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
-

EnderE
-
cemmt » 10 Eki 2017, 09:42
EnderE yazdı:Rolex deyince benim aklıma bu kareler geliyor . Akla gelme biraz algı ve yaşanmışlık meselesi . Geçmişte içinde rolex li bir kişinin oldugu bir travma yaşasaydım sanırım bende rolex hakkında ön yargılı olurdum . Aynı bakışta kadinlara et muamelesi yapan Afro-American rapcilerin kolundaki pirlantali saatleri görünce saat denen nesneden tiksinmek gerekir . Biz güzel örneklere odaklanalim yoksa hayatın güzelliklerini eleştirerek ekşitecegiz

Sırf bu kareler bile rolexe sempati duymasını sağlar insanın
-

cemmt
-
EnderE » 10 Eki 2017, 09:54
Abi krize girdim sabah sabah . Bu ne yahu

)
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
-

EnderE
-
manil » 15 Kas 2017, 11:46
mturann yazdı:https://www.youtube.com/watch?v=6hiG4xxfy9Y
son 10 saniyede çok paramız var görgüsüzüz kocamın rolex i var hem de iki tane deyince bu başlık aklıma geldi

Hayattan soğutan, mide bulandırıcı tipler. Ömer Bey'in (Tevfik Aydın) dediği gibi, kalitenin bir sınır var ama kalitesizliğin sınırı maalesef yok.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”
Bob Marley
-

manil
-
asymptote » 15 Kas 2017, 12:24
Herşeyin kalitesizi bir şekilde kabul edilir ancak insanın kalitesizine tahammül etmek gerçekten zordur..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Mrt42, stroma25, yus49 ve 243 misafir