Bu konuyla ilgili websitesi olması kötü tabi, orda olmayanlardan sormak lazım

Frax1 yazdı:emre08 yazdı:Film Revolver ama saati cikaramadim. Bu arada Jason Statham saglam Panerai'cidir
Saati bilmen durumunda çayın yanında ulaşım masrafın da karşılanacak mıydı
gagarin yazdı:Tebrik ederim razzArtık sen ne zaman istersen çay içmeye gidebiliriz
![]()
Frax1 İstanbul'daysan sen de gel akbil benden
razz yazdı:gagarin yazdı:Tebrik ederim razzArtık sen ne zaman istersen çay içmeye gidebiliriz
![]()
Frax1 İstanbul'daysan sen de gel akbil benden
Teşekkür ederim gagarin, çok memnun olurum..
Frax1'i de almak lazım tabii, bakalım saati satan adamın yüzüne bakarken de "rezalet" ve "başarısız" diyebiliyor mu..?( İsmail kardeşimize de takılmış olduk bu vesileyle..
)
Dün oradaydım bu arada.. Haftalık saat turumuz ne de olsa.. Önce Sirkeci.. Şah-As Han'da, Zekai Usta'nın vitrininde, imitasyonların arasına serpilmiş vintage'lar.. Sonra tramvayla Beyazıt/Çınaraltı.. Aynı simalar, aynı saatler.. Temiz vintage'lar Muzaffer'de, hurdalar Alaaddin'de
Ahmet Usta'nın bıçakları, Bekir Amca'nın tesbihleri..
Arkasından Kapalı Çarşı'daki ikinci el saat mağazaları.. Cevahir Bedesteni ve civarı..
Çarşı'da işimiz bitince iki seçeneğimiz var; Mercan üzerinden aşağı inip, iskeledeki küçük dükkanından tanıdığımız Arif Usta'ya uğramak veya Nuruosmaniye kapısından çıkış, yürüyerek Bâb-ı Âli'den aşağı inmek ( MontBlanc, Parker ve Waterman'lara bakmadan olmaz)
Vapura binmeden önce Büyük Postane'nin sırasındaki dar sokakta bulunan kalem tamircilerine de bir göz atmak lazım..
Atladığım biryer var mı..?
NickyNick yazdı:Bana klasik haftasonu turumu 9000 km öteden attırdın razz
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir
|