Darısı 2018 in başına . İnşallah gönlünden geçen herşeye ulaşırsın abi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Thevenin yazdı:Populer yil sonu basligi malum; konumuz gecen seneki horolojik simulasyon sonuclariniz![]()
Elegini asmislar icin bir cay molasi, yeni baslayanlar icin bir ders, bir ibret firtinasi noktasi![]()
Un elemeye devam edenler de helva.jpg konulu istirakte bulunasi tabii![]()
Kendi adima 2017'de ucunu onceki seneden bekledigim - Cronometro, Key-West, TSF Aquis - birini de yil icerisinde ziplarken yakaladigim - SUB 300 Aqua Lung - dolayisiyla 3+1 seklinde bir genel izleyici ornegi vereyim![]()
Herkese de simdiden helvali ve de mutlu seneler
rtalhaustun yazdı:Güzel bir başlık olmuş, saatlerden ziyade öyküleri daha keyifli.
@thevenin, saatler fevkalade hepsi özenle seçilmiş. Bakarken o karizmayı hissediyorsun.
@oldsabre, müthiş makineler. Monokrom bir ağırlık var. Sizin Nomosa göz diktim ancak yakın zamanda mümkün değil almam.
@nzmokur, hayırlı olsun. Güzel seçimler.
Cengiz abi zengin bir sene geçirmiş. MaşallahDalgıç ve havacı saat kataloğu gibi.
Benim için 2017 öğrenci hayatımın bitmesi ile anlam kazandı. Bu sene güzel bir sene oldu, pek fazla saate sahip olamadım ancak hepsinin değerleri sonsuz olacak.
Öncelikle bu yılın başlarında bir Ricoh alma fırsatım oldu. Spontane gerçekleşmiş bir alışverişti. Fluted bezel'e vurulmuştum.
Kendisi geçen ay aramızdan ayrıldı. Uğurlar ola..
Daha sonraları mezuniyet hediyesi olarak ailem bir saat hediye etmek istedi. Ben de özel bir parça seçtim ve Komandirskie 1965 aldım.
Acayip keyif aldığım ve takmaya kıyamadığım bir parça oldu.
Bununla beraber Mako'yu da satmak durumunda kaldım. Sıkılmıştım. Hoşçakal Mako.
En son olarak dayımdan da bir hayırlı olsun Komandirskie'si geldi. Ve böylece sezonu kapamış olduk.
Horoloji merdivenlerini yavaş yavaş çıkıyorum. Hadi bakalım.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Proscd ve 203 misafir
|