TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tommy Hilfiger Kordon ve Bilezik Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tommy Hilfiger Kordon ve Bilezik Tavsiyesi

Mesaj Leone » 18 Oca 2011, 15:52

Selamlar ,
Yeni saatimi almadan önce forumunuza rastladım.Forumu 1-2 saat okuduktan sonra hangi saatlerin gerçekten kaliteli olduğunu az da olsa anlamaya başladım.Fakat bütçem kısıtlığı olduğu için ve öncelik benim için (belki kızıcaksınız ama) dış görünüş olduğu için TOMMY HILFIGER TH1790604 modelini aldım.
Resim

Saati almadan öncede aklımda , saate çelik(titanyumda olur tam olarak çelikle hammaddesi dışında nasıl farkları var bilmiyorum) kordon almayı düşünüyordum.Sizce bu saate çelik yada titanyum kordon gidermi?Bir kaç tane önfikir olsun diye paintte kendim yapmaya çalıştım :P
Resim
ResimResimResim
Bildiğiniz kaliteli kordon satan yerler varmı? Olsa bile saatçilerdeki kordon bu saate uyarmı yoksa illa Tommy'den mi almam gerek kayışı?Şöyle saat fiyatına orantılı şekilde 50 maks 100 tl arası.
En son Leone tarafından 18 Oca 2011, 22:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Leone

Re: Kordon Tavsiyesi

Mesaj punk » 18 Oca 2011, 15:57

@Leone

Benim anlamadığım bir nokta var. Sen bunu gerçekten paintle mi yaptın? Bana gerçek fotoğraf gibi geldi bu?

Resim
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Bond » 18 Oca 2011, 16:15

Leone kızacak birşey asla olmaz. Sadece öneri ve tavsiye yapılıyor burada herkes düşüncesini paylaşıyor. Bence hoş bir model. Bezeli beğendim, ayrıca chrono yerleşimi jet uçaklarının arka kısmından modellenen bir Luminox modeli vardı onlara benziyor..

Bilezik saatine elbette uyar. iyi durmuş denemlerde, önemli olan lug aralığına uygun bir model bakman internetten veya saatçilerden.

Punk bence alttakilere paintle bilezik eklenmiş. Üstteki normal gibi. Ama yaptıysa yansıması ile bravo :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Leone » 18 Oca 2011, 18:02

Oda paint fakat şu benzer modelinden aldığım için çok gerçekçi duruyor sanırım.Yansımasında zaten içi beyaz kalmış :P .
Resim.

Lug aralığı derken kayışın girdiği yermi yani? Birde sizin bildiğiniz kaliteli saatçiler varmı kayış alabilceğim yoksa Kadıköy gitsem herhangi bi saatçiden kordon alsam kalite farkı olurmu?
En son Leone tarafından 18 Oca 2011, 18:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Leone

Mesaj Bond » 18 Oca 2011, 18:08

Haklısın yansımadan farketmeliydik :) Kadranı yerleştirmişsin orada. :thumbup:

Evet lug aralığı kayışın yada bileziğin bağlandığı boynuzların arası. Genişliğini bilmiyorum ama 20 mm ise örnek o ölçüde alman lazım. İnternette çeşitli kalitelerde birçok aftermarket bilezik satan yabancı site var ama Kadıköyde varmıdır bilmiyorum. Bilgisi olan var ise yazacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Emre » 19 Oca 2011, 02:46

Leone, yeni saatin hayirli olsun, guzel gunlerde kullan.

Bence resimlerde cok guzel durmus, kesinlikle denemelisin bu sekliyle de. Hatta bence daha cok seversin.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj bengisaat » 19 Oca 2011, 03:17

Sirkecide doğu bankta veya hemen bitişiğindeki şah as han bulabilirsiniz.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj Leone » 19 Oca 2011, 07:42

@emre08 teşekkür ederim.
TH saatlerinin Türkiye distribütörüne mesaj attım en üstteki parlayan kordon hakkında bakalım onlar satarlarsa o kordonu alıcam satmazlarsa @bengisaat in önerdiği yerlere bakıcam.@bengisaat teşekkür ederim öneriler için.
Kullanıcı avatarı
Leone

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], HknDrsn ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners