Limit No: 100
Hediye Bayan saati : 20501 37R APR2
Tempus yazd覺:Herkese merhabalar,
Mesajlardan sonra konuyu netletirmek istedim![]()
ncelikle almak istediiniz limit numaras覺n覺 foruma yazd覺ktan sonra cb@tempussaatcilik.com adresine aa覺da belirtmi olduum bilgileri g繹nderebilirseniz taraf覺n覺za 繹nce bir "n Bilgilendirme Formu" g繹nderiyor olaca覺z, bu formda b羹t羹n detaylar (alm覺 olduunuz saat, fiyat覺, hediye saat ve dier koullar vs) yer al覺yor olacak. Bu formu okuduunuza dair bize "Okudum onayl覺yorum" gibi bir mail atman覺z gerekiyor.
ok s覺k覺c覺 iler biliyorum ama bu bir nevi online sat覺 olduu i癟in hukuken bu ekilde ilerlememiz gerekiyormu![]()
O maili sizden ald覺ktan sonra 繹deme linkini g繹nderiyor olaca覺z![]()
Bize gereken bilgiler:
T羹rkiye Saat Forumu Nicki:
Saat tercihi:
Limit No:
Hediye Kad覺n Saati Tercihi:
deme Tercihi:
Ad覺 Soyad覺:
TC Kimlik No:
Teslim Edilecek Kii:
Teslimat Adresi:
Fatura Adresi:
Telefon:
imdiden herkes iyi g羹nlerde kullans覺n diyorum![]()
Sevgiler,
Sezin
Akl覺n覺zdaki soru iaretlerini giderir mi bilmiyorum ama Basel fuar覺nda moon editiona 癟ok yak覺n hatta belkide ayn覺 kadran rengine sahip bir model vard覺 ben cidden 癟ok beendim kadran覺n覺. Fotoraflar覺 biraz k繹t羹 癟ekmiim ama fikir vermesi ad覺na faydal覺 olabilir diye d羹羹nd羹m. Bu arada CB'nin yapt覺覺 en mant覺kl覺 at覺l覺m moon edition a tarih koymamak olmu bence.doc yazd覺:A癟覺kcas覺 benim bir konuda teredd羹t羹m var. Sezin han覺ma mail ile bir soru sormutum. Moon edition ile 80091 3 BUIN1 modelinin kadran renkleri ayn覺 m覺 diye. Evet eklinde cevaplad覺. Ama CB Web sitesinde 80091 3 BUIN1 modelinin kadran renk tonu ile bizim forumdaki moon editionun kadran覺n覺n renk tonu aras覺nda 癟ok fark var. Bu durumda moon edition alma konusunda beni karars覺zl覺a sevk ediyor.
Whitedress ise al覺nd覺, sab覺rs覺zl覺kla teslim edilecei g羹n羹 bekliyorum.
Erken teslimat ile ilgili g羹zel haberiniz i癟in size ve Tempus saate 癟ok teekk羹rler.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
MertYe yazd覺:Akl覺n覺zdaki soru iaretlerini giderir mi bilmiyorum ama Basel fuar覺nda moon editiona 癟ok yak覺n hatta belkide ayn覺 kadran rengine sahip bir model vard覺 ben cidden 癟ok beendim kadran覺n覺. Fotoraflar覺 biraz k繹t羹 癟ekmiim ama fikir vermesi ad覺na faydal覺 olabilir diye d羹羹nd羹m. Bu arada CB'nin yapt覺覺 en mant覺kl覺 at覺l覺m moon edition a tarih koymamak olmu bence.doc yazd覺:A癟覺kcas覺 benim bir konuda teredd羹t羹m var. Sezin han覺ma mail ile bir soru sormutum. Moon edition ile 80091 3 BUIN1 modelinin kadran renkleri ayn覺 m覺 diye. Evet eklinde cevaplad覺. Ama CB Web sitesinde 80091 3 BUIN1 modelinin kadran renk tonu ile bizim forumdaki moon editionun kadran覺n覺n renk tonu aras覺nda 癟ok fark var. Bu durumda moon edition alma konusunda beni karars覺zl覺a sevk ediyor.
Whitedress ise al覺nd覺, sab覺rs覺zl覺kla teslim edilecei g羹n羹 bekliyorum.
Erken teslimat ile ilgili g羹zel haberiniz i癟in size ve Tempus saate 癟ok teekk羹rler.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Canl覺 olarak kadrandaki 覺覺k oyunlar覺 ve derinlik 癟ok g羹zeldi.
SM-G955F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
D繹n Claude Bernard TSF Gentlemen's Special Editions
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 11 misafir
|