Öncelikle belirteyim, hal-ü hazırda iPhone 2G 8GB kullanıyorum ve çok memnunum, en ufak bir sorunum olmadı..
2006'dan bu yana Apple kullanırım.. 12" PowerBook'la

başlayan aşk farklı cihazlarla devam etti.. Ağırlıklı olarak G4 işlemcili 15.4" ve 17" PowerBook'lar, yine G4 ve Intel işlemcili MacMini'ler kullandım.. Mevcut cihazım MacBook.. iPad'imi geçen hafta sattım, yenisi çıkacak diye

Biri ofisimde biri de evde olmak üzere iki ad. kablosuz Apple klavye kullanıyorum..

Bir ad. 8GB iPod Nano ve bir ad. 160GB iPod Classic ( Video ) sahibiyim ayrıca.. Bir ad. yedek amaçlı kablolu Apple alüminyum klavyem de var..

Tabii değişik dock ve adaptör vs. saymaya gerek duymuyorum

Çok severek kullandığım bir de Sony Vaio VGN-TZ340 notebook'um var.. Bahsi geçmişti bir ara.. Cihazı çok seviyor olmama rağmen içinde Windows kullanmaya mecbur olmak beni sinir ediyor.. Cihazı açıp kapamak bir dert başlı başına..
Tamamı carbon fiber'dan üretilmiş, 11" olmasına rağmen double layer DVD yazıcı barındırabilen, bu seriye özel U kodlu işlemcisi ile daha fan sesi duymadığım, 2008den bu yana günlük kullanılmasına rağmen hala 5 saat pil ömrü olan, pili dahil 1.2kg ağırlındaki ultra portable bir cihazım var ve içinde Windows kullanıyorum..
İleriki planlarda ise, bir ad. iPhone 4 veya 3GS, bir ad. son nesil MacMini ve bir ad. de 11" MacBook Air var..