TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Türkiye Saat Forumu'nun Flash Saati Neden Yok?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Türkiye Saat Forumu'nun Flash Saati Neden Yok?

Mesaj sedir » 20 Ağu 2010, 16:34

Bond yazdı:... Sitede bir kara liste asla olmadı ama olsa sizi ancak altın listeye alırız :)

Zaten takılmak için yazdım. Öyle bir liste olacağını düşünmüyorum. Bu sitede en beğendiğim noktalardan biri kimsenin uyarılmadan düzgün Türkçe yazıyor olması. slm, nbr, gibi sesli harf düşmanı kelimelerin kullanılmamasını beğeniyorum. Basit bir ayrıntı olabilir ama bu gibi bir tarz, herşeye bulaşıyor ve kaliteyi düşürüyor. Az-çok, katılan, okuyan, siteyi kuran ve devam ettiren herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 8-)
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Bond » 20 Ağu 2010, 16:55

sedir yazdı:
Bond yazdı:... Sitede bir kara liste asla olmadı ama olsa sizi ancak altın listeye alırız :)

Zaten takılmak için yazdım. Öyle bir liste olacağını düşünmüyorum. Bu sitede en beğendiğim noktalardan biri kimsenin uyarılmadan düzgün Türkçe yazıyor olması. slm, nbr, gibi sesli harf düşmanı kelimelerin kullanılmamasını beğeniyorum. Basit bir ayrıntı olabilir ama bu gibi bir tarz, herşeye bulaşıyor ve kaliteyi düşürüyor. Az-çok, katılan, okuyan, siteyi kuran ve devam ettiren herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 8-)

İşin arka planında biraz farklı bir durum var, aslında öyle yazanlar azınlıkta olsada var ama ben gördükçe tek tek normal Türkçeye çeviriyorum. :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Frax » 20 Ağu 2010, 17:11

sedir yazdı:

Bond bey "hassas" olduğu için tek tek düzeltiyor ama genelde bu konuda sıkıntı yok diyebiliriz :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj sedir » 20 Ağu 2010, 22:51

O zaman Site Yöneticimiz Sayın Bond kardeşimize teşekkür ediyoruz. Tebrikler :thumbup:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj sedir » 23 Oca 2011, 18:04

Evet yeni konu açacaktım vazgeçtim. Yeni sorumla ilişkili sayıp bu başlığı da ısıtmak istedim.
Evet sitenin saat ayarlanabilecek bir saat görüntüsü olabilir. Bu sponsorlu olmak zorunda değil. Greenwichmeantime'dan bir bağlantı mesela.
Yeni sorum, daha doğrusu dikkatimi çeken durum ise, sitede mevcut küçük zaman göstergesinin hala yaz saatini gösteriyor olması.
Neden saatimiz güncel değil?
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Archezia » 23 Oca 2011, 19:24

Aynı sorunu ben de yaşamıştım hocam, sonra bilgilendirildim tabiki. Kullanıcı panelinden tercihler sekmesine girerek yaz saati ayarını yapabiliyorsunuz.

Flash saat olarak da bence TSF SE kullanılabilir, Do it Bond!!... (Lakers taraftarları bir oyuncuyu kendi takımlarında görmek istediklerinde "Do it Mitch!" derler genel menejer Mitch Kupchak'ı kastederek. Oradan (ç)alıntıdır.)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj sedir » 23 Oca 2011, 20:14

Sağol Archezia. Düzelttim.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 23 Oca 2011, 21:05

Arkadaslar, forumdan kalan bos zamanlarini ingiliz ajani olarak degerlendiren Bond arkadasimiz bu aralar yogun bir sekilde devlet düsmanlarinin pesinde kostugu icin forumu iyice bosladi.

Gerci hak vermiyorda degilim arkadasimiza...harap oluyor cocuk. Bir gün kolombiyada diger gün rusyada...Forum ile nasil ilgilensin :D

Not: Bütün özel isimler bilincli olarak kücük harf ile yazilmistir. ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Dünha, esclapez ve 230 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners