alihoca yazdı:Tag kalitelidir işçiliği güzeldir. Carrera 12 Maymun dizisinde kullanılmıştı. Pek çok sahnede ön planda idi.(bu da iligisiz bir ayrıntı oldu ama aklıma geldi söylrdim)
Farkettim. Bir noktada diziyi değil saati takip ettim hatta.
Ankthas yazdı:İlla İsviçre olacak şartı yoksa Seiko - Sarb035 bence görsel olarak benzer, fakat daha başarılı fiyat olarak da çok daha uygun bir alternatif olabilir.
Sarb033 ve 35 Türkiye'de bulunmuyor diye biliyorum. Seiko alternatifleri de aynı tadı vermiyor sanki. Srpb69 ve 71 benzer özellikleri olan ancak lumesi olmayan daha dress modeller yine spb035 ve 37 Arabi rakamlı kadranı ve lume'si olmayışı ile ve srpb69'a kıyasla 2 kat fiyatı ile yarışta geri kalıyor bence.
Tissot'da benzer modeller var ama yine lume açısından geri kalıyor. Tissot'yu öne çıkaran titanyum versiyonu oluşu, mesela Seiko'da titanyum otomatik bir model yok.
Hatta şunu söyleyebilirim; titanyum, safir camlı, otomatik, en az 100m su geçirmez, day ve date özellikli, lume'li bir spor dress saat Türkiye'de yok.
Her şey Orient President modelinin altın kollarının, indislerinin, cyclops'unun ve yivli bezelinin gözüme fazla klasik ve fazla dj vari gözükmesi ile başladı.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi