Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
copycat » 08 Mar 2018, 11:43
takıntı yapmaya gerek yok. hoşunuza gittikten sonra neden alınmasın. ilerleyen dönemlerde duruma göre yanına istediğiniz otomatik saati de alırsınız.
-

copycat
-
economyst » 11 Mar 2018, 19:10
İlle de otomatik veya kurmalı olacak diye bir şey yok. Claude Bernard ve ML modellerini de çok beğeniyorum ayrıca
Breitling Navitimer... Bir gün mutlaka...
-

economyst
-
görkemk » 20 Mar 2018, 10:27
tabiki verebilirsiniz ben verdim mesela ancak bu fiyatta bir quartz saatten teknoloji beklemelisiniz mesela solar şarj etme , gps ten atomik saat ayarlama , auto electronic light yada iyi bir lume, kaliteli bir kordon, en az 100mertre su geçirmezlik vs ..
-

görkemk
-
seastar1000 » 20 Mar 2018, 12:52
Genelde quartz saatlere karşı bir küçümseme var forumda tabii bu benim hissettiğim bir şey doğrudur değildir tartışılır da tartışmayalım
Geçen gün 1987 yılunda Singapur dan aldığım altın kaplama Omega deVille quartz saatime ve 1990 yolında telaviv havaalanından aldığım citizen saatime pil taktırdım ikiside aslanlar gibi çalışıyorlar citizen moon fazlı ve gun ay tarıh gösterıyor pil iki yıldan az dayanıyor omega nın pili beş yıla yakın gıdıyor her değısımde kapak içine tarıh yazıyor saatcı oradan bılıyorum.
Şimdi bu durumda beş yılda bir pil değişen başka dert çıkarmayan saati ruhu yok diye küçümsemeyelim diyorum
-

seastar1000
-
Noneedawatch » 21 Mar 2018, 01:02
Quartz saat candir. Yari yolda birakmaz. Donusumlu kullanirsin ayar yapmaz takarsin gecersin. Koleksiyonda en az bir saat otomatik olmali mutlaka ama her saat otomatik olacak diye bir kural yok. Ayni fiyata ust duzey marka bir quartz ve daha dusuk marka otomatik varken otomatik almak bana sacma geliyor.
-

Noneedawatch
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 108 misafir