TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Pepsi için 7-10 yıl bekleme süresi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Pepsi için 7-10 yıl bekleme süresi

Mesaj Archimed » 23 Mar 2018, 15:41

Hayatları tekdüze batılı insanlar, hayata dair uzun vadeli plan yapabiliyorlar. Ancak bizim gibi Ortadoğu ülkelerinde yarına uyanacağımızın garantisi yok. Yolda yürürken önünden geçtiğimiz bir binada doğalgaz sıkışması ve patlaması olabilir. Bugün mali olarak durumumuz iyi olabilir; ancak yarın öbür gün belki bankadaki paramızı bile çekemeyebiliriz. Veya devlet baba, lüks saatlere yönelik bir ötv düzenlemesi getirebilir. Hiç olmadı, hevesimiz kaçabilir. O yüzden güzel ülkemizde bu kadar uzun vadeli planlar bana gayet komik ve mantıksız geliyor. Pepsiler için uzun bir bekleme süresi olacağı doğrudur; ancak telafuz edildiği üzere o kadar uzun süreler akıl karı değil. Büyük ihtimalle Pepsi satışları Hulk satışlarına dönecek. Belirli satıcılara az sayıda gelecek. Satıcı ya tipini beğendiğine, tanıdığına el altından satacak. Belki bazı alıcılar yurt dışından sıraya girip sipariş verecek; daha sonra internet ortamında ikinci el satışa çıkacak. Nasıl bugün Rolex satıcısından Hulk almak zor olmasına rağmen, Sahibinden.com vs gibi sitelerde çakmaların yanı sıra sertifikalı Hulk da satılıyor. Sanıyorum benzer durum Pepsi için de geçerli olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj ermansire » 23 Mar 2018, 16:12

Bu bekleme süresi dedikodusu Baselworld bitene kadar 20 seneyi bulacak herhalde. 1 sene diye başladı 2-3 oldu 4-5'e çıktı şimdi maşallah 7-10 yıl. Saçmalığın dik alası.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj zodiac » 23 Mar 2018, 21:01

Bu videoda daha iyi gibi :)

En fazla 3 ay beklenir :)

https://instagram.com/p/BgqLXj-gS_z/
Kullanıcı avatarı
zodiac

Mesaj mlm » 23 Mar 2018, 21:03

Bezeli henüz mavi çıkartabilen video ya da fotoğraf göremedim. Ya bu bezel bildiğin mor, ya da benim telefonun mavi mürekkebi bitmiş.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj coolfire » 23 Mar 2018, 21:32

Ilk başta beğenmiştim ama jubilee, bezel ve kadran çok göz yoruyor gibi. Sıramı ucuza bırakabilirim isteyene [emoji14]

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj Caner1983 » 23 Mar 2018, 23:18

Açıkcası ilk gördüğümde dibim düştü ama görür görmez soruyuda yapıştırmıştım oyster bilezik yok mu diye.
jubilee benim için cidden zevk dışı ve saatten soğuma sebebim, haaa beğensemde sıra ayağına ve bütçedeki 5-7k tl lik artış zorlardı oda ayrı mesele.
Biraz bg17 başar abiden etkilendim ama büyük çap kalın saat tarih dışındaki komplikasyon ve jubilee direkt eleniyor benim için
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj hakanefe » 23 Mar 2018, 23:48

Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. Sadece bir bezeli kirmizi ve mora boyamislar, millet delirdi[emoji2]
Kullanıcı avatarı
hakanefe

Mesaj rolexcollector » 23 Mar 2018, 23:53

Bence rosegold tt basel rolex in en iyi parçasıResimResim

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 187 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners