Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
EnderE » 25 Mar 2018, 19:47
Bu kalın model ama... Adamlar fiyatı neye göre belirlediler analiz etmek lazım. İlk bakısta garip geliyor fiyat. Sanki gs ile ananta arası bir konumlandırma yapmışlar gibi.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
-

EnderE
-
ibrahim223 » 25 Mar 2018, 20:40
Mevcut modellerden çeşit yapayım vakit varken..
[emoji18][emoji18][emoji18]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

ibrahim223
-
Mengish » 26 Mar 2018, 12:35
ercanokten yazdı:Ankthas yazdı:smyrnaa35 yazdı:SRPB43J serisini alarak aranıza yeni katıldım.bir kaç sorum var
coctail time diye mi geçiyor bizim saatler?amazon.com da benim aldığım saatin birebir aynısı var ancak 23 jewels yazıyor.
mekanizması hakkında yarı kurmalı saat diyebilir miyiz?
Merhabalar klübe hoşgeldiniz

Amazon'da baktığınız saat aslında sizinkinin tıpatıp aynısı değil. SARB065, ilk coctail time. Bizim kokteyllerden daha üstün bir mekanizmaya sahip birkaç ufak fark daha var. Kokteyllerin atası denilebilir kendisi için:
https://www.amazon.com/MECHANICAL-Shinobu-Ishigaki-SARB065-Warranty/dp/B0038OLUMM/ref=cts_wa_1_vtpKokteyllerin mekanizmalar hem kurmalı hem otomatik bu yüzden yarı otomatik de denebilir arabalardaki gibi ya da eski adıyla tiptronik

Merhabalar,acaba saati takmaya başlarken kurmanın bir sakıncası var mı? Yoksa kaç tur döndürmemiz ideal olur?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Küçük bir not olarak, kitapçıkta da yazdığı üzere,tarih ayarı yaparken saatin 9-3 arasında olmamasına da dikkat edin! Hayırlı olsun saatiniz bu arada.
Instagram: seiwatchko
-

Mengish
-
Mengish » 26 Mar 2018, 12:37
kethuda57 yazdı:
Dün bu kordonu gördüm Ramazan ustada. 20mm lik modeli olmadığı için 22mmliği kırptırdım

Kırpık da olsa çok güzel olmuş. Güle güle kullan.
kmo55 yazdı:

-

Mengish
-
Mengish » 26 Mar 2018, 12:48
ibrahim223 yazdı:Mevcut modellerden çeşit yapayım vakit varken..
İşte mantığın sesi. Ama biraz beklersen birkaç çeşit daha geliyor. İki tanesi de bunlar:

-

Mengish
-
ercanokten » 26 Mar 2018, 13:31
Ankthas yazdı:ercanokten yazdı:Ankthas yazdı:smyrnaa35 yazdı:SRPB43J serisini alarak aranıza yeni katıldım.bir kaç sorum var
coctail time diye mi geçiyor bizim saatler?amazon.com da benim aldığım saatin birebir aynısı var ancak 23 jewels yazıyor.
mekanizması hakkında yarı kurmalı saat diyebilir miyiz?
Merhabalar klübe hoşgeldiniz

Amazon'da baktığınız saat aslında sizinkinin tıpatıp aynısı değil. SARB065, ilk coctail time. Bizim kokteyllerden daha üstün bir mekanizmaya sahip birkaç ufak fark daha var. Kokteyllerin atası denilebilir kendisi için:
https://www.amazon.com/MECHANICAL-Shinobu-Ishigaki-SARB065-Warranty/dp/B0038OLUMM/ref=cts_wa_1_vtpKokteyllerin mekanizmalar hem kurmalı hem otomatik bu yüzden yarı otomatik de denebilir arabalardaki gibi ya da eski adıyla tiptronik

Merhabalar,acaba saati takmaya başlarken kurmanın bir sakıncası var mı? Yoksa kaç tur döndürmemiz ideal olur?
Hiçbir sakınca yok aksine zaten otomatik saatlerin rezervi boşaldığında elle kurulabilsinler diye var o sistem. Durmuş saatinizi ayarladıktan sonra 15-20 tur çevirip kolunuza taktığınızda kolunuzun hareketiyle tam doluma ulaşacaktır gün içinde.
Teşekkür ederim
-

ercanokten
-
ibrahim223 » 26 Mar 2018, 13:36
Mengish yazdı:ibrahim223 yazdı:Mevcut modellerden çeşit yapayım vakit varken..
İşte mantığın sesi. Ama biraz beklersen birkaç çeşit daha geliyor. İki tanesi de bunlar:

[emoji106]
-

ibrahim223
-
burakyigit » 26 Mar 2018, 13:36
Mengish yazdı:ibrahim223 yazdı:Mevcut modellerden çeşit yapayım vakit varken..

sanki olmamış bu kadranlar. beğenemedim

-

burakyigit
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 203 misafir