Ekim 2017 tarihinde Seiko Prospex Sun021p Profesyonel Dalg覺癟 Saatini ald覺m.
Bu hafta sonu saati temizlerken cam覺n i癟 taraf覺na yap覺m覺 toz gibi birey g繹r羹nce 繹nce yanl覺 g繹r羹yorum herhalde bu saat 200 metre su ge癟irmez nas覺l olur dedim.

Bir arkada覺ma konudan bahsettiimde saatin i癟indeki bir par癟an覺n kopmu yada bir par癟aya ait 癟apa覺n 癟覺km覺 olabilecei fikrini 繹ne s羹rd羹

Burada bir arkada tozdan bahsetmi ve tozun saate 2 ekilde girebileceini s繹ylemi:
1-Cam覺n etraf覺nda bir boluk vard覺r
2-Ayar kolunun dibinden
Ayar kolunu hi癟 a癟覺k unutmad覺m, bu nedenle o ihtimali 癟ok d羹羹k g繹r羹yorum.

Ancak bir dalg覺癟 saatine toz veya baka bir ey girebiliyorsa muhtemelen suda girebilir ki beni as覺l d羹羹nd羹ren bu. zellikle cam覺n etraf覺ndaki bir boluktan veya kapaktan girdiyse san覺r覺m daha da k繹t羹.

Merak ettiim ise bunun i癟in saat a癟覺lmal覺 m覺 ki garantisi hala devam ediyor.

Ayn覺 bal覺kta 羹stat bengisaat b繹yle bir durumda acilen a癟覺lmas覺 gerektiini g繹r羹nen toz zerresinin aysbergin suyun 羹st羹nde kalan k覺sm覺 olduunu s繹ylemi.
Sizce bu durum garanti kapsam覺nda m覺d覺r yoksa Ayd覺n saat yetkili servisi kullan覺c覺 hatas覺 deyip iin i癟inden 癟覺kabilir mi?

Saat her ne kadar yetkili serviste de a癟覺lsa bir daha d羹zen tutmayaca覺 endiesini de ta覺yorum.
Ayd覺n saat yetkili servisine giden saatlerden aylarca haber al覺namamas覺 hakk覺ndaki ikayetleri saym覺yorum bile.
Yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum.