Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
TSayiR » 12 Tem 2018, 21:30
Ankthas yazdı:Bugün Konyalı Saat Akasya'da Hamilton - Khaki Field denedim. Uzun zamandır field watch almak istiyordum ve bu modeli de epeydir takip ediyordum ama zaman bulup gidip deneyememiştim. Bugün tekrar baktım sitede 1500 TL olan fiyat, 1700 TL olmuş. Swatch Group kur farkını 1 Temmuz itibariyle fiyatlarına yansıtmış -zaten Temmuz genel olarak zamların ayı olacak gibi gözüküyor-. Saati gayet beğendim ama elim gitmedi bu fiyattan almaya, 5-6 ay önce 1300 TL civarındaydı. Mecbur ikinci el bekleyeceğiz artık, buradan elinde olup da satmayı düşünenlere selam çakarım [emoji38]
Saate gelirsek, çap 38mm ama çok çok daha büyük gözüküyor. Mat kasası çok şık, faux patina hiç sırıtmıyor çok doğal durmuş, kadran harika, tarih penceresi yok, okunabilirlik kalabalığa rağmen yüksek; bir tek kayışı hoşuma gitmedi, 2 parça kanvas daha güzel olurmuş sanki:
[url][url=http://hizliresim.com/yq5yVk]

[/url][/url]
Ankhtas, ben sana bunu alayim sende helsonu bana ver [emoji48]
Şaka bir yanada senle alalim birer tane 38'lik khaki.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@WatchesTNC
-

TSayiR
-
ÜmitYüksel » 12 Tem 2018, 21:32
Debra sana yakışıyor . Foruma senin gibi bayanlar lazım ki artık renk gelsin .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

ÜmitYüksel
-
debra » 12 Tem 2018, 21:46
asuspc yazdı:Debra sana yakışıyor . Foruma senin gibi bayanlar lazım ki artık renk gelsin .
çok teşekkür ederim. Bir sonraki hedefim temiz bir kopernik, sonra buna konacağım [emoji16]
-

debra
-
Ankthas » 12 Tem 2018, 22:08
TSayiR yazdı:Ankthas yazdı:Bugün Konyalı Saat Akasya'da Hamilton - Khaki Field denedim. Uzun zamandır field watch almak istiyordum ve bu modeli de epeydir takip ediyordum ama zaman bulup gidip deneyememiştim. Bugün tekrar baktım sitede 1500 TL olan fiyat, 1700 TL olmuş. Swatch Group kur farkını 1 Temmuz itibariyle fiyatlarına yansıtmış -zaten Temmuz genel olarak zamların ayı olacak gibi gözüküyor-. Saati gayet beğendim ama elim gitmedi bu fiyattan almaya, 5-6 ay önce 1300 TL civarındaydı. Mecbur ikinci el bekleyeceğiz artık, buradan elinde olup da satmayı düşünenlere selam çakarım [emoji38]
Saate gelirsek, çap 38mm ama çok çok daha büyük gözüküyor. Mat kasası çok şık, faux patina hiç sırıtmıyor çok doğal durmuş, kadran harika, tarih penceresi yok, okunabilirlik kalabalığa rağmen yüksek; bir tek kayışı hoşuma gitmedi, 2 parça kanvas daha güzel olurmuş sanki:

[/url][/url]
Ben Talha Hocamın sıkılmasını beklicem geçen hafta almış

Bu arada şimdi baktım helson'lar gelmiş gene ama zamla gelmiş, kur da arttı
https://helsonwatches.com/shop.php#!/Shark-Diver-42-Brass-Blue-Jade/p/86372262/category=22810078
Deniz
-

Ankthas
-
TSayiR » 12 Tem 2018, 22:29
Ankthas yazdı:TSayiR yazdı:Ankthas yazdı:Bugün Konyalı Saat Akasya'da Hamilton - Khaki Field denedim. Uzun zamandır field watch almak istiyordum ve bu modeli de epeydir takip ediyordum ama zaman bulup gidip deneyememiştim. Bugün tekrar baktım sitede 1500 TL olan fiyat, 1700 TL olmuş. Swatch Group kur farkını 1 Temmuz itibariyle fiyatlarına yansıtmış -zaten Temmuz genel olarak zamların ayı olacak gibi gözüküyor-. Saati gayet beğendim ama elim gitmedi bu fiyattan almaya, 5-6 ay önce 1300 TL civarındaydı. Mecbur ikinci el bekleyeceğiz artık, buradan elinde olup da satmayı düşünenlere selam çakarım [emoji38]

[/url][/url]
Ben Talha Hocamın sıkılmasını beklicem geçen hafta almış [emoji38] Bu arada şimdi baktım helson'lar gelmiş gene ama zamla gelmiş, kur da arttı
https://helsonwatches.com/shop.php#!/Shark-Diver-42-Brass-Blue-Jade/p/86372262/category=22810078
Paypal yok diye bayagidir bakmiyordum. Shark diver modelinde 38 mm de cikartmislar. Bilek sorunu olanlar icin guzel haber.
Yalniz Helson son cikarttigi modellerinde homage olayini biraz fazla abartip marka imajina zarar vermeye basladi gibi bence. Şimdi de legend diver in aynisinin kopyasini çikartmiş. Bari birkaç oynama yap
@WatchesTNC
-

TSayiR
-
Ankthas » 12 Tem 2018, 23:19
Evet katılıyorum, çok hoş orjinal tasarımları vardı aslında neden böyle bir yola girdiler anlamadım. Bir de retro Seamaster 300 yapıp adını sharkmaster 300 koymuşlar

Deniz
-

Ankthas
-
eraslani » 15 Tem 2018, 11:27
Yeşil görünce dayanamıyorum.Çok hoş bir presage modeli,fiyatı %25 indirimle 1900 tl (1500 gibi düşünmek lazim).
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-

eraslani
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: goldenboy, Google [Bot], manil, rev090, sphinx ve 33 misafir