serdal22 » 10 Şub 2011, 07:29
Tekrar Merhaba Sevgili Dostlarim,
Mesajlariniz icin tekrar cok tesekkur ederim.
Saatlarima gelince . . . Sadece 19 tane saatim vardi, bunlardan 4'u yeni Rus Yapimi KOMANDIPCKY (Komandirsky) askeri kurmali (Mekanik); 3'u CCCP KOMANDIPCKY (Sovyet Komandirsky) kurmali; 1 tane Seiko Dalgic (Diver) Otomatik SKX173-Askeri kadranli ozel tasarim; 1 tane gene Seiko Dalgic Quartz (Pilli) Pepsi (Mavi-Kirmizi) cerceveli (Bezel Insert) 7548-700B; 1 tane yeni Omega Seamaster Bond 2535.80.00 Co-axial, arka kapagi safir camli (Mekanizmayi gorebilirsiniz) GMT (Cift Saat Dilimi Gostergeli); 1 tane Rolex GMT Master II Pepsi; 1 tane Breitling Superocean Colt Ozel Uretim Ltd. 5124 mt derinlige kadar su gecirmez Otomatik; 1 tane vintage (Nerdeyse Antik) Otomatik Isvicre yapimi SkyDiver Dalgic; 1 tane Seiko 5 Otomatik-Arka kapagi safir kristal, mekanizmayi gosteren; 1 tane abimin Turkiye'yi 2007'de en son ziyaret ettigimde vermis oldugu, TV ve diger elektronik gostericileri uzaktan kumandayla calistirabileceginiz dijital (Elektronik); 1 tane Citizen Otomatik takvim ve tarih ayarliyabilen Eco Drive Analog(Gunes enerjisi ile calisiyor, pile ihtiyac duyulmuyor- Seiko Kinetic'e rakip olarak bu sistemi uretti Citizen); 1 tane de gene gunes enerjisi ile calisan ve dakikligini gece 0000'dan 0500'a kadar 5 sefer Denver Kolorado'dan otomatik olarak sinyalleri alip ayarliyan/duzelten Casio G-Shock saatim vardi. Bazan ise gitmekte gec aliyordum "Bugun acaba hangisini taksam" diye karar verememekten! Gulmeyin, ciddiyim.
Bir seferinde iki koluma da birer saat takinca milletin acinakli bakislarini uzerimde hissedince anladim ki saatlarimin bazilarini satmanin zamani gelmis . . . Bir anda su an beni ziyaret sevgili annemin de tesiriyle ve ikna kabiliyeti sayesinde (Beni calistigim deniz otobusunun kirlangicingan denize atmakla tehdit etmisti de, oylece ikna etmisti kendileri sagolsunlar) 15 tanesini sattim! Geriye Casio Uzaktan kumanda, Seiko dalgiclar, ve Omega Seamaster Bond GMT kaldi. Gecen hafta seytana uydum, verdigim sozu bozdum ve Rolex GMT Master II aldim. Bugun de su anda yasadigim sehre cok yakin bir sehirde yasayan bir herifin Rolex Submariner (Denizaltici) saatini gorunce hayatimi riske atmak pahasina (Annem hala burda, bi duyarsa beni . . . mahveder) gidip aldim. Su anda toplam 6 tane saatim var.
Dun bir is arkadasimin Alaska'da almis oldugu Yeni Omega Speedmaster kurmali saatinin satis ilanini verdim. Omega Seamaster Bond GMT ile Seiko dalgic saatlarimi da satmayi dusunuyorum. Geriye abimin hediyesi olan Casio U. Kumanda saati ile Rolex'ler kalacak. Rolex saatlarimin fotograflarini sizin icin cekip yarin burada yayinlarim, saatlarimi da gormus olursunuz boylece.
Simdi sira sizde. Lutfen ne tur saatlarinizin oldugunu, gelecekte ne tur saatlar almayi dusundugunuzu benimle paylasin. Buraya kadar da hala okuyorsaniz sabriniz icin tesekkur ederim.
En icten selam ve sevgiler, kalin saglicakla . . .
Kapt. Serdal
Saatlar: Rolex Sub D, Rolex GMT II, Omega Seamaster GMT, Marathon MSar * 2