TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Citizen Seiko Hamilton Seçim Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seçim

Mesaj Mandos » 19 Eki 2018, 19:04

Oktyk yazdı:
eraslani yazdı:
sieger yazdı:Kesinlikle oyumu citizendan yana kullaniyorum. Cok zarif ve uyumlu cizgileri var.

Hamilton icin yorumum otomatik olani asiri parliyor, ici de parlak, bilmiyorum, onu gidip gormeden kesinlikle almayin derim, ya da dakikligine cok takiyorsaniz. Ama kesinlike guzel bir saat, alip pisman olan pek gormedim (ben de eskiden bir sure kullanmistim). Yani gorunce, elinize alinca begenirseniz kesinlikle super bir tercih.

Seiko son tercih yani tavsiye edemeyecegim, akreple yelkovan hayli soguttu beni olaydan, balik kemigini ve basit makinalardan mi esinlenmisler ne yapmislar bilmiyorum, onu yapinca aslinda kaba olmayan saat, kabaymis, ama zariflestirmek icin boyle seylere girmisler gibi bir hava vermis.
Seiko'nun bu akrep-yelkovan tasarımını nicedir bir şeylere benzetiyorum ben aslında.. Tercih etmezdim.
Hamilton iyi tercih olur ama bu model çok sönük göründü..
Citizen güzel görünüyor,bulması alması falan sorun yaratabilir..
Seiko samurai düşünürdüm ben bunların yerine..ok?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seiko için evet benziyor :)

Evet Citizen'in yurtdışından gelmesi son dönem için sıkıntılı bir durum...

Samurai büyük kaldı benim zevkime göre :).

Hiç sıkıntı olmaz daha yeni alışveriş yaptım yurtdışından 4 günde geliyor gümrükten geçişi şansına bağlı. Vergili hesapla fiyatını o kadar.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj Ufkynl » 19 Eki 2018, 21:45

eraslani yazdı:
sieger yazdı:Kesinlikle oyumu citizendan yana kullaniyorum. Cok zarif ve uyumlu cizgileri var.

Hamilton icin yorumum otomatik olani asiri parliyor, ici de parlak, bilmiyorum, onu gidip gormeden kesinlikle almayin derim, ya da dakikligine cok takiyorsaniz. Ama kesinlike guzel bir saat, alip pisman olan pek gormedim (ben de eskiden bir sure kullanmistim). Yani gorunce, elinize alinca begenirseniz kesinlikle super bir tercih.

Seiko son tercih yani tavsiye edemeyecegim, akreple yelkovan hayli soguttu beni olaydan, balik kemigini ve basit makinalardan mi esinlenmisler ne yapmislar bilmiyorum, onu yapinca aslinda kaba olmayan saat, kabaymis, ama zariflestirmek icin boyle seylere girmisler gibi bir hava vermis.
Seiko'nun bu akrep-yelkovan tasarımını nicedir bir şeylere benzetiyorum ben aslında.. Tercih etmezdim.

Sırf seikonun kolları çirkin diye orient almıştım. Oysa diğer konuların hepsinde seiko skx007 çok daha üstün. Ama kollar bi saatin en görsel parçaları bana gore. O hoşuna gitmiyorsa alma hiç:)
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj Oktyk » 19 Eki 2018, 21:56

Mandos yazdı:
Oktyk yazdı:
eraslani yazdı:

Seiko için evet benziyor :)

Evet Citizen'in yurtdışından gelmesi son dönem için sıkıntılı bir durum...

Samurai büyük kaldı benim zevkime göre :).

Hiç sıkıntı olmaz daha yeni alışveriş yaptım yurtdışından 4 günde geliyor gümrükten geçişi şansına bağlı. Vergili hesapla fiyatını o kadar.

Ben de gecen ay yurtdisindan saat aldim. Fakat soyle bir durumla da karsilastik...

Oktyk yazdı:Geçen ay İzmir’de yaşan bir abimiz Jomashop’tan Invicta saat sipariş etmişti. Saatin indirimli fiyatı $49,99 idi, gümrükten gelen 753 TL vergiyi görünce saati iade etti. En son saatin ücretini iade alabilmek için Jomashop ile yazışıyordu...

O yuzden cekiniyorum acikcasi...
Kullanıcı avatarı
Oktyk

Mesaj Ankthas » 19 Eki 2018, 22:51

İlla bu üçünden biri olacaksa Citizen; ama Seiko ve Hamilton'ın o kadar daha güzel alternatifleri var ki sanki burada özenle en çirkin modelleri seçilmiş gibi. Biraz daha bakınmakta fayda var sanki :thumbup:
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj Pardayan » 19 Eki 2018, 23:21

Gerçekten neden bir Seiko kinetik diver ? Aynı fiyata veya daha ucuza bir sürü daha güzel kadranlı Seiko nun otomatik diver ları var.
Kullanıcı avatarı
Pardayan

Mesaj Oktyk » 20 Eki 2018, 00:45

Ankthas yazdı:İlla bu üçünden biri olacaksa Citizen; ama Seiko ve Hamilton'ın o kadar daha güzel alternatifleri var ki sanki burada özenle en çirkin modelleri seçilmiş gibi. Biraz daha bakınmakta fayda var sanki :thumbup:

:lol: yukarida bahsettigim ozelliklere sahip alternatiflere acigim...
Kullanıcı avatarı
Oktyk

Mesaj Oktyk » 20 Eki 2018, 00:55

Yapi olarak military speclerde, 38 - 40 mm arası capta, celik yada titanyum bilezik...
Kullanıcı avatarı
Oktyk

Mesaj Pardayan » 20 Eki 2018, 01:00

Oktyk yazdı:Yapi olarak military speclerde, 38 - 40 mm arası capta, celik yada titanyum bilezik...

Seiko SNZG13j ye baktınız mı ?
Kullanıcı avatarı
Pardayan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 171 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners