ozgtegin yazdı:Seiko 5 Snzg13j 100 mt suya dayanıklı, kasa ve kadran daha kaliteli bir duruşta, 41mm çapında ve askeri (military) stil. Fiyatlari şu an 1100 TL yukarısı.
Benzeri olan SEIKO 5 SNX809K1 50 mt ye kadar suya dayanıklı, 38 mm çaplı ve fiyat 800 TL civarlarında.
Ayrıca SEIKO 5 SNKL61K1S gibi bir model de olabilir fiyat daha uygun, diğerleriyle aynı mekanizma ve 38 mm. Ayrıca kadranı ben oldukça beğendim. (fiyatlar N11 den alınmıştır)
Fiyat sorunu yoksa, bütçenize göre daha üst modellere veya İsviçre saatlerine de (otomatik) bakabilirsiniz.
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Oktyk yazdı:ozgtegin yazdı:Seiko 5 Snzg13j 100 mt suya dayanıklı, kasa ve kadran daha kaliteli bir duruşta, 41mm çapında ve askeri (military) stil. Fiyatlari şu an 1100 TL yukarısı.
Benzeri olan SEIKO 5 SNX809K1 50 mt ye kadar suya dayanıklı, 38 mm çaplı ve fiyat 800 TL civarlarında.
Ayrıca SEIKO 5 SNKL61K1S gibi bir model de olabilir fiyat daha uygun, diğerleriyle aynı mekanizma ve 38 mm. Ayrıca kadranı ben oldukça beğendim. (fiyatlar N11 den alınmıştır)
Fiyat sorunu yoksa, bütçenize göre daha üst modellere veya İsviçre saatlerine de (otomatik) bakabilirsiniz.
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Tesekkurler, peki bu tarz 38-40 mm Isvicre saatlerinden oneriniz var mi?

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 165 misafir
|
||||||||||||||