kiwi21 yazdı:viskİzmir tadım gecesi
Kıvanç nasıl geçti?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kiwi21 yazdı:viskİzmir tadım gecesi
Abi cok keyifliydi. Tadim mentoru Ertan Engin'di. Johnnie Walker'in 4 ekspresyonu, Cardhu, Singleton 12 ve Talisker 10 vardi. Tabi ki benim adima gecenin yildizi İslay sever olarak Talisker 10 ve yine harmaninda yogun olarak İslay barindiran Johnnie Walker double black oldu. Supheyle yaklasip en sasirtan da limitli uretim olan ve yeni piyasaya surulen Johnnie Walker blenders' batch wine cask blend oldu.khef yazdı:kiwi21 yazdı:viskİzmir tadım gecesi
Kıvanç nasıl geçti?
kiwi21 yazdı:Abi cok keyifliydi. Tadim mentoru Ertan Engin'di. Johnnie Walker'in 4 ekspresyonu, Cardhu, Singleton 12 ve Talisker 10 vardi. Tabi ki benim adima gecenin yildizi İslay sever olarak Talisker 10 ve yine harmaninda yogun olarak İslay barindiran Johnnie Walker double black oldu. Supheyle yaklasip en sasirtan da limitli uretim olan ve yeni piyasaya surulen Johnnie Walker blenders' batch wine cask blend oldu.khef yazdı:kiwi21 yazdı:viskİzmir tadım gecesi
Kıvanç nasıl geçti?
kiwi21 yazdı:Emrah abi, denk gelirsem denemeyi istedigim maltlardan biri Ardbeg. Talisker 10 da benim damagima gore Caol Ila'nin arkasinda kaldi. Belki Talisker'in Skye veya Storm ekspresyonlarinin isi, iyot kokusu daha yogundur.
Geceden iki fotograf ile devam edeyim
kiwi21 yazdı:Emrah abi, denk gelirsem denemeyi istedigim maltlardan biri Ardbeg. Talisker 10 da benim damagima gore Caol Ila'nin arkasinda kaldi. Belki Talisker'in Skye veya Storm ekspresyonlarinin isi, iyot kokusu daha yogundur.
Hellhound yazdı:kiwi21 yazdı:Emrah abi, denk gelirsem denemeyi istedigim maltlardan biri Ardbeg. Talisker 10 da benim damagima gore Caol Ila'nin arkasinda kaldi. Belki Talisker'in Skye veya Storm ekspresyonlarinin isi, iyot kokusu daha yogundur.
Buna da sardırtmayın adama... Müthiş paylaşım, ama yapmayın
khef yazdı:Hellhound yazdı:kiwi21 yazdı:Emrah abi, denk gelirsem denemeyi istedigim maltlardan biri Ardbeg. Talisker 10 da benim damagima gore Caol Ila'nin arkasinda kaldi. Belki Talisker'in Skye veya Storm ekspresyonlarinin isi, iyot kokusu daha yogundur.
Buna da sardırtmayın adama... Müthiş paylaşım, ama yapmayın
Beyefendi, zaten sizin burunla yeterince haşır neşir olduğunuzu biliyoruz. Eminim işin içine damak ve gırtlak eklemek hoşunuza gidecektir.Gelin böyle, az yanaşın.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 60 misafir
|