Merakl覺adam 2! Vizyonda...
SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kerem77 yazd覺:Arkadalar selam umar覺m herkes iyidir . Yorumlar覺n覺z覺 tebess羹mle keyifle okudum. Baz覺 ithamlar edilmi sayg覺 duyar覺m. Herkes okuduunu anlamak istedii gibi anl覺yor. Sonradan g繹rme 繹nceden g繹rm羹t羹 oydu buydu deildi mesele. Konu para pul hi癟 deildi. Asl覺nda hadi bana laf edenlerinde laflar覺na sayg覺m var ammmmaaaa bana o zaman onu s繹yleyenleri eletiremeyecek kadar dobra olamamak ne oluyor acaba ? Adam kay覺rmam覺 ? Korku mu ? Yoksa yerine g繹re d羹r羹stl羹k m羹 ? Ben ne dedim imdi o hakir g繹renlere cevab覺ndad覺r demitim ama baya yeni eletiriler gelmi ve hi癟bir dayanak Yyok. imdi o eletiri yapan y羹rekli arkadalara sesleniyorum y羹reiniz varsa t羹m yaz覺lar覺 okudunuz o yazl覺lardan eletirinizi y羹reiniz varsa o arkadalara yap覺n yoksa ebediyen susun. Saatleri paylasam kimbilir neler denicekti. Bir de o zeki bir arkada var hangi 羹lkede kazand覺n demi. ok 癟i ger癟ekten. Hakaret i癟erikli mesaj atma hakk覺n yok senin devam覺 gelirse hukuksal olarak gerekeni yap覺cam o arkadalara. Terbiyesizlein l羹zumu yok arkadalar edep ya bu diyen ah覺s o edep laf覺n覺 bu arkadasa s繹yle. Dier arkadalar forumun g羹zel insanlar覺 bu gerginlik i癟in sizden 繹z羹r diliyorum birileri sustuk癟a 覺maranlar t羹remesin diye yazd覺m. G羹zel insanlara selamlar ve cesur insanlara !!!!
yle deme sevgili @khef, ilerleme var...Darbukat繹r Baryam art覺k Fabrikat繹r Baryam olmu... Okyanuslar覺n Efendisi bir de... :-Pkhef yazd覺:G繹r羹len o ki; 2012den bu yana okuduunu anlamak hususunda pek ilerleme kaydedemeyen 羹yeler halen mevcut.![]()
@Merakl覺Adam nerdesin?
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
danGerfuLL yazd覺:Saat bu Casio F91 de, Patek de, Rolex de, Seiko da ayarlandiginda ayni saati gosteriyor. Bu kadar anlam yuklemeye gerek yok bence.
Ha zevk, keyif, mutluluk vb. gibi kisisel tatmin konularinda mesele her ne kadar bir Casio ile Patek'i, Rolex'i ayni kefeye koymamiza musade etmese de herkes kendi butcesi dahilinde en iyisini almak niyetinde. O zaman kismet olmamis ama yillar sonra cok daha iyileri ile koleksiyonunuzu olusturmussunuz.
Koleksiyonunuz ile umarim mutlulugu yakalamissinizdir. Hayatinizdaki basarilarinizin devamini dilerim.
Redmi Note 4 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kerem77 yazd覺:Selam , diyorum ya faraza birde onu yapsayd覺k topa tutarlard覺 bizi. Her art覺 g繹rm羹 adam elindekiyle varolmad覺覺n覺 bilir. Ben o zamandaki o 2 arkadaa bir ders vermek istedim ki insanlara bunu yapmas覺nlar utans覺nlar. Ama yeni arkadalar 癟覺kt覺 癟ok anlams覺z tepkilerle oysaki tepkiyi o kiilere verebilirlerdi ama 癟ocuk癟a kar覺l覺k vermeyi secmiler. Yorum ba g繹z 羹st羹ne ama hakaret haddi amakt覺r . Herseyin her konunun geyii ii suland覺rmak denektir. Hay覺r enteresan olan da kendilerine kimse biey demedi. Her halde o kiilerin avukatl覺覺yla forumda pop羹larite kazanmak istediler. Pop羹larite uruna karakterden 繹d羹n vermemeli insan. Bana s繹ylicekleri benim hayat覺ma zerre etki etmez yaz覺d覺r yani kendilerinden ge癟mesinler . Bana ders vermeye 癟al覺an biri var rolex lerini saym覺. Rengine kadar. Arkada bari sky dweller al覺osun mavi kadranl覺 al m覺 diyeyim) bu espriydi onu bulamaz zaten
bak覺n ayn覺 羹slupla bende yazar覺m bu kolayd覺r. Zor olan adaletli olmakt覺r. Sen beni aalamaya 癟al覺an o kiilere 2 kelam edemiyorsan kusura bakma burda ne dersen de beni 覺rgalamaz orda yazar durursun. Bu arada saatleri al覺rken paray覺 hangi 羹lkeden kazand覺n diye sormuyorlar ama vitrinlere bakmak bedava:) selam olsun t羹m iyi niyetli insanlara. Bu forum benim i癟in hep 繹zel kal覺cak emei ge癟enlere seneler sonra teekk羹rler tekrardan
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, Majestic-12 [Bot] ve 59 misafir
|