TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Rus Saat Projesi Fikir Payla覺m覺

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Rus Saat Projesi Fikir Payla覺m覺

Mesaj ermansire » 22 Ara 2018, 01:58

exellence yazd覺:Resim
ok 覺k [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

Tasar覺m houma giderse var覺m, 繹rnek bu foto tarz覺.
instagram.com/ermansire
Kullan覺c覺 avatar覺
ermansire

Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47

Mesaj ermansire » 22 Ara 2018, 02:01

Hi癟 Vostok k羹lt羹r羹m yok ama bu da baya ate.

Resim
instagram.com/ermansire
Kullan覺c覺 avatar覺
ermansire

Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47

Mesaj CptOz » 22 Ara 2018, 02:07

Benimki sadece bir 繹rnekti T羹rk bayra覺 logolu diye. Admin Sn. Bond da TSF olmasa da olur eklinde belirtince ve hatta Turkey Special Edition tarz覺 bir ifade olunca 繹rnek olarak verdim. Bayrak logolu olmas覺n覺n ne mahsuru da var anlamad覺m a癟覺k癟as覺. Sonu癟ta buras覺 T羹rk癟e kullan覺lan T羹rkiye Saat Forumu ve bayrak da T羹rkiye bayra覺. Tabii ki 癟ounluk isterse USA bayra覺na veya farkl覺 logolara da karar verilebilir. Ama TSF logosu olmayacak ise kadranda bize 繹zel olan T羹rkiye bayrak logosunun olmas覺 da gayet uygundur. Kadranda bayrak logosu olur ise; bu bayra覺 kendi bayra覺 olarak g繹rmeyenler veya T羹rk bayra覺 olmas覺n覺 yad覺rgayanlar da almaz. Sayg覺lar...
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj hlkshnr » 22 Ara 2018, 02:09

Konuyu germeyelim rica..

bigboss16 yazd覺:
cbmad yazd覺:Tekrar mi yazay覺m tsf yerine T羹rk T羹rkiye spesial editions vs yazman覺n amac覺n覺 anlam覺yor um. Konusu amac覺 olmayan T羹rkl羹k vurgusu imaj覺 ni gereksiz ve ucuz buluyorum rahats覺z olacak bir durum yok
Asl覺nda ucuz olan d羹羹nceleriniz. Damar覺nda T羹rk kan覺 ta覺yan yada T羹rkiye Cumhuriyeti ne g繹n羹l ba覺 olan birinin T羹rk kelimesini gereksiz bulmas覺 ac覺nacak bir durum.

Kullan覺c覺 avatar覺
hlkshnr

Kay覺t: 14 Au 2016, 01:07

Mesaj cbmad » 22 Ara 2018, 07:33

nzmokur yazd覺:Ben de Ukrayna bayra覺 olmazsa kat覺lmam.

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

ok isabetli tercih d羹zeltiyorum, saatte ukrayna bayra覺, turuncu renk veya 繹eler, kapakta kabartma olarak k覺r覺m haritas覺 ile ukrayna very special and limited edition yazmas覺n覺 isteyenler ad覺na ben de var覺m. B繹ylece ikiy羹zl羹 kiiyi 癟ok rahat buluruz diye d羹羹n羹yom.
Kullan覺c覺 avatar覺
cbmad

Ya: 46
Kay覺t: 16 Au 2012, 13:47

Mesaj MehmetKarat羹rk » 22 Ara 2018, 08:17

Ben bir fikir projesinin bu hale nas覺l geldiini hala 癟ok merak ediyorum
Hissettiim sanki bir 覺rk癟覺l覺k s繹ylemi karalama 癟al覺mas覺 gibi olmu
Halbuki bu forum iyi k繹t羹 nas覺l olursa olsun emek isteyen bir azimle 癟eitli saatlerin projesini gelitirmi ger癟ekletirmi bir yer
Kimse fark覺nda m覺 bilmiyorum ama forumda 癟ok ufak kelimeler ve s繹zc羹kler bir k覺v覺lc覺m misali yang覺na sebebiyet veriyor
San覺r覺m toplum olarak biraz stres ve asabiyet sebebi ile gittik癟e anla覺lmaz ve k覺r覺c覺 bir hal al覺yoruz
Bu ekilde giden forumun; 羹yelerinin foruma ve saatlere olan sevgi ve merak覺n覺n zaman sonra bitmesinden endie ediyorum
Olmad覺 diye 羹z羹ld羹羹n dua'ya, g羹n gelir sevinirsin
Kullan覺c覺 avatar覺
MehmetKarat羹rk

Ya: 42
Kay覺t: 16 Au 2017, 20:57

Mesaj sentez42 » 22 Ara 2018, 11:04

T羹rk bayra覺 bulunabilir ama bari arka kapaa ufak bi Tsf logosu olsa ilk projemizde forumdan bir ibare ta覺sak fena olmaz [emoji3]

Lenovo A7020a40 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
sentez42

Ya: 31
Kay覺t: 22 Nis 2017, 22:43

Mesaj CptOz » 22 Ara 2018, 13:27

Konuyu ilk g羹ndeme getirirken TSF logolu ve ''TSF Special Edition'' olarak d羹羹nm羹t羹m hatta konuyla ilgili Brera ile 繹zel yaz覺mam da vard覺r. Fakat Sn. Bond TSF yerine ''Turkey Special Edition'' da olabilir diye belirtince buna uygun olabilecek bayrak logolu bir model sordum. Ama癟 sadece 繹rnek vererek fikir ve yakla覺k maliyet almakt覺. G繹r羹l羹yor ki T羹rk Bayra覺 birilerini germi ve rahats覺z etmi.
Burada kiilere veya ahs覺ma sayg覺s覺zl覺k olabilir ve belli seviyede kar覺lanabilir. Ama baz覺 deerlere sayg覺s覺zl覺k kabul edilemez, hele hele bu milletin bireyleri olan bizlerin (veya baz覺lar覺m覺z覺n) 癟ok deerli g繹rd羹羹 bayra覺m覺za!
Bayra覺m覺z覺n kadranda olmas覺na amac覺 veya duygusu olmayan T羹rkl羹k duygusu deyip bunu da gereksiz ve ucuz bulan bir zihniyete veya ahsa da sayg覺 duymam kusura bakmay覺n, hele hele T羹rkiye Cumhuriyeti vatanda覺 ol veya bu 羹lkenin i癟inde yaa ekmeini ye, T羹rk癟e konu, yaz veya Turkiye Saat Forumu 羹yesi ol ve neden T羹rk bayra覺 diyerek bunu ucuz g繹stermeye 癟al覺!
Vostok saatlerde bir癟ok modelde Rus bayra覺 g繹r羹rs羹n羹z hatta Amerikan bayrakl覺 modeli de vard覺r. Isteyen Ukrayna bayra覺 hatta Yunan bayra覺 veya egosunun bayra覺n覺 da bast覺rabilir. A癟覺k癟as覺 ben bu saatten sonra sadece T羹rk bayra覺 motifli kadran olursa var覺m, gerekirse de bir tek kendim i癟in sipari vereceim.
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners