Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Ankthas » 02 Oca 2019, 10:14
Tolgi06 yazdı:Bence Hamilton çok başarılı, denk getirirseniz alınabilir. Aikon için ise canlı görmeden bir şey diyemiyorum, ikinci elde forumda var ama sıfır almak isterseniz saçma sapan bir fiyat mevcut, yani sıfır alınacaksa ML elenirdi benim gözümde.
ML - Aikon için Saat ve Saat'in çektiği fiyat çok uçuk gerçekten. Ben mağazada gördüm, kolda denedim, gerçekten mükemmel bir saat. Bileziği o kadranın bile önüne geçmiş, çok istiyorum ancak şu an bütçe el vermiyor. Baya araştırdığım için biliyorum, sıfır almak isteyenler için en uygun fiyat budur:
https://urun.n11.com/moda11/maurice-lacroix-ai6008-ss002-430-1-erkek-kol-saati-P300638606
Deniz
-

Ankthas
-
Tolgi06 » 02 Oca 2019, 10:27
Ankthas yazdı:Tolgi06 yazdı:Bence Hamilton çok başarılı, denk getirirseniz alınabilir. Aikon için ise canlı görmeden bir şey diyemiyorum, ikinci elde forumda var ama sıfır almak isterseniz saçma sapan bir fiyat mevcut, yani sıfır alınacaksa ML elenirdi benim gözümde.
ML - Aikon için Saat ve Saat'in çektiği fiyat çok uçuk gerçekten. Ben mağazada gördüm, kolda denedim, gerçekten mükemmel bir saat. Bileziği o kadranın bile önüne geçmiş, çok istiyorum ancak şu an bütçe el vermiyor. Baya araştırdığım için biliyorum, sıfır almak isteyenler için en uygun fiyat budur:
https://urun.n11.com/moda11/maurice-lacroix-ai6008-ss002-430-1-erkek-kol-saati-P300638606
Haklısın hocam, saat&saat'te genel olarak herr şeyin etiketi felaket. ML'de yurtdışı fiyatları baya uygun, ben anca yurtdışı seyahatlerinde alırım alırsam ya da forumumuzdan 2.el.
-

Tolgi06
-
dkmbismarck » 02 Oca 2019, 10:55
Ml aikon düşünen arkadaşlar için belki faydalı olabilir.Chrono24 te Almanya Stuttgart orijinli bir satıcı bu saati çelik ve deri kayışla birlikte set olarak 1355€ dan satıyor.Böyle bir fırsat varken Türkiye'den almak anlamsız bence.Neredeyse hepimizin Almancı dostları var.Elden alındığında daha da uygun bi fiyata düşürülebilir.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

dkmbismarck
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], orci ve 178 misafir