Meranom aracılığıyla ilk saatime dün kavuştum.Saat almadan önce bu forumdan bilgi edindiğim için
bu mutluluğymyda sizlerle paylaşmak istedim.
Siparişimi 8 Aralık 2018 tarihinde verdim ve tam bir ay içinde elime ulaştı.Gümrükde herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
Siparişimin yanında bir kadran ve bezelde sipariş ettim ve ilk saatimde istediğim görüntüyü kazandım ki bence
amphibia modelindeki en iyi özellikte bu,eğer dilerseniz saatiniz dünyada sadece size ait tek bir görüntüye sahip olabilir,ben bu yüzden
amphibiayı seçtim.
Şimdi saatin orjinal haline göz atalım :

Buda benim modlamam ile oluşan saat:

Genel olarak saati beğendim.Tabi elime daha yeni geçti şuanlık bir sorun göremedim.Aslında kordon gerçekten çok kötü
aşırı rahatsız ve kıllarını acıtıyor ve kaba duruyor görüntü olarakta.Fakat bütün bunları bilerek bu saati aldığım için benim için
bir problem olmadı zaten muhtemelen yarın başka bir kordon takacağım.Ayrıca orjinal bezeli ve kadranıda saatle beraber göndermelerini istemiştim,onlarıda göndermişler.Meranom'u gerçekten güvenilir ve hızlı buldum.
Sonuç olarak, başlangıç saati modelimi amphibiadan yana kullandım,umarım pişman olmam.Yorumlarınızı bekliyorum.
not:.Ayrıca kordon tavsiyelerinizide alabilirim:)
edit:güzel dilekleriniz için herkese teşekkürler.Dün idarelik bir kordon alıp taktım,hala kordon tavsiyelerinizi alabilirim