Evet takvim ayarı saati ileri alarak oluyor. Fakat kısa yol olarak önce 1930 a kadar geri al sonra 2400 geçir. Gün atınca tekrar 2000 a kadar geri, ileri [emoji16]juven yazdı:teşekkürler. gmt görünümü ayrı bir hava katıyor. şimdi aklımda Neptün 960 serisi var.gayet göz alıcı Pepsi modeli var. aklım onda kaldı. bir diğer husus takvimi ayarlamayı bilen arkadaş varsa bana yardımcı olsun. bu modelde takvim yok ama olanlarda bir türlü ayarlayamiyorum. normalde kurma kolunu cekince ilk tıkta takvimi ayarlar ikinci tıkta saati ayarlar. ben amfibi modellerinde bir türlü yapamadım bu işi.sanırım kurma kolu çok hassas. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
ozgtegin yazdı:Evet takvim ayarı saati ileri alarak oluyor. Fakat kısa yol olarak önce 1930 a kadar geri al sonra 2400 geçir. Gün atınca tekrar 2000 a kadar geri, ileri [emoji16]juven yazdı:teşekkürler. gmt görünümü ayrı bir hava katıyor. şimdi aklımda Neptün 960 serisi var.gayet göz alıcı Pepsi modeli var. aklım onda kaldı. bir diğer husus takvimi ayarlamayı bilen arkadaş varsa bana yardımcı olsun. bu modelde takvim yok ama olanlarda bir türlü ayarlayamiyorum. normalde kurma kolunu cekince ilk tıkta takvimi ayarlar ikinci tıkta saati ayarlar. ben amfibi modellerinde bir türlü yapamadım bu işi.sanırım kurma kolu çok hassas. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Yani vostoklarda 2 tık yok. 1 vites hep ileri...
https://youtu.be/GWXkkcPUg4g
Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Junshi ve 54 misafir
|