Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
bkarasu » 27 Şub 2011, 22:45
Bu sabah pırlanttan aradılar ve 2000TLnin içine kauçuk kayışıda dahil ettiler bende aldım F1 skeletonu.Sizin önerdiğiniz darrly O young da alternatiflerimin arasındaydı sırf limited olduğu için ama bunun tasarımı bana daha uygundu ayrıca darrly O young geçen senenin kataloğunda limited olarak geçmiyomuş bu sene limited üretmişler adam kataloklarıda gösterdi bana yinede hala tuhaf geliyor. Bu arada darrly O young ı benenler için söylüyorum fiyat olarak yurt dışında skeletonla aynı muhtemelen burdada böyle olucaktır sonuç olarak limited bir saat için oldukça uygun fiyatlı güzel bir model ben sadece birazcık daha az spor bişey arıyordum o kadar. Bu süreçte fikir veren yorumda bulunan herkese teşekkürler
-

bkarasu
-
2fast4u » 27 Şub 2011, 22:55
clk ben agusta ya yakısanı bılıyorum da bosver sımdılık:)pvd orıs ı bıle takamıyorum kurmaya usenıyorum.Su an sadece Tsf specıal ı beklıyorum .Bkarasu hayırlı olsun saatın dıyelım.Bu saatın kadranı dönemım porsche 911jantlarından esınlenerek tasarlanmıs bilginize
The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
Emre » 28 Şub 2011, 14:52
Hayirli olsun bkarasu, tam bi yorum yazacaktim saati aldigini gordum

T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
Clk » 28 Şub 2011, 18:15
Yeni saatini güle güle kullan Bkarasu. Incelemeni ve fotograflarini bekliyoruz.
2fast4u yazdı:clk ben agusta ya yakısanı bılıyorum da bosver sımdılık:)pvd orıs ı bıle takamıyorum kurmaya usenıyorum.Su an sadece Tsf specıal ı beklıyorum .Bkarasu hayırlı olsun saatın dıyelım.Bu saatın kadranı dönemım porsche 911jantlarından esınlenerek tasarlanmıs bilginize
Yakisan neymis söyle merak ettim. Birde bu dizayn bana Porsche'den cok BBS CH Black Serisini animsatti

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
bkarasu » 28 Şub 2011, 18:17
emre08 yazdı:Hayirli olsun bkarasu, tam bi yorum yazacaktim saati aldigini gordum

yinede yorumunuzu duymak isterim hem başka arkadaşlarada aydınlatıcı olabilir ilerde
-

bkarasu
-
nickynick » 28 Şub 2011, 18:19
Hayırlı olsun bkarasu, inceleme bekliyoruz resimlerle birlikte

Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
2fast4u » 28 Şub 2011, 23:30
clk 911 inden esınlenen jant modelı zaten bu ıdı
The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi