Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
SeSsizlik » 02 Eki 2018, 00:26
Yorum ve elestireler icin tesekkür ediyorum sanirim ben anlatamadim ne demek istedigimi, yukarida yaptigim siralamayi Düsük Fiyat, performans, marka kalitesi vss anlaminda doldurmanizi rica etmistim.
Yani görsel olarak birbirine yakin ama fiyat anlaminda beni daha fazla yormiyacak olasiliklari sizlere danismistim örnek mesela
Certina DS Action Diver Automatic Lieferantenreferenz C0324071104100. fiyati 750 euro
-

SeSsizlik
-
Maradona » 02 Eki 2018, 19:47
Eyvah eyvah... Çok şık ama bir o kadar da zalim bir öneri... ;-)
-

Maradona
-
SeSsizlik » 08 Şub 2019, 19:38
SeSsizlik yazdı:Sinan kardesim iste bende aynen bunu diyorum yukarida yazdiginiz kadar saat fanatigi degilim,

bütce olarak hadi en fazla 1000 euro ya kadar cikarim diyorum ama fazlasi beni asar iste o verdigim paraninda tam karsiligini alayim hata yapmayayim hani kolum bos kalmasin aksesuar anlaminda güzel kalite bi saat alayim beni mutlu etsin amacim bu sadece. Ama ilk defa saat alacak biri olarak almiskende bütcem dahilinde en mantiklisini alayim diyorum.
Sizler bu konuda asiri merakli ilgili hoby anlaminda ilgilendiginiz gönül verdiginiz icin direk sizler gibi bilgisi olan insanlarda fikir edinmek amacim.
Forumda az cok gezindim insanlarin kollarinda direksiyonda cekilmis resimlerine vss baktim ( Bu arada direksiyonlarin bir cogu BMW idi
bende 320d kullaniyorum 11 seneden beridir nasip olursa saat aldigimda yeni a5 sportbage direksiyonunda bende paylasirim saatimin resmini

( Bunlar konu disi gibi oldu biraz pardon

)
Evet arkadaşlar sözümüzü tutalım

BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

SeSsizlik
-
CptOz » 09 Şub 2019, 10:57
Tavsiyelere sağ gösterip sol vuran bir saat olmuş, konsol ile de uyumlu... Güle güle kullanın...
-

CptOz
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: kordonman, ofis ve 112 misafir