Archezia yazdı:ISPARTA'ysa bana yarar! Ben aslında bu saati alırım, foruma incelemesini koyarım herkes de hayran kalır kimse böyle güzel seiko 5 görmemiştir diye plan yapıyordum. Ama siz benden önce davrandınız. Bu Isparta zaten hep BURDUR'umun önüne çıkmış gelişmesini engelleyegelmiştir! (: Isparta'da nerede ve hangi saatçi söyler misiniz? İlk saatimi hiç alakam olmayan Manavgat'tan aldığım düşünülürse Isparta 20 dk lık yol sorun olmaz
Archezia yazdı:ISPARTA'ysa bana yarar! Ben aslında bu saati alırım, foruma incelemesini koyarım herkes de hayran kalır kimse böyle güzel seiko 5 görmemiştir diye plan yapıyordum. Ama siz benden önce davrandınız. Bu Isparta zaten hep BURDUR'umun önüne çıkmış gelişmesini engelleyegelmiştir! (: Isparta'da nerede ve hangi saatçi söyler misiniz? İlk saatimi hiç alakam olmayan Manavgat'tan aldığım düşünülürse Isparta 20 dk lık yol sorun olmaz
Magneto yazdı:hangi bayiden alındı ,söylemeniz mümkün müdür ? zira seiko5 ler pek bulunmaz hele ki garantili kutulu. yoksa aydınsaat getirmeye mi başladı
Archezia yazdı:Sağol Cvssvc, memlekete gittiğim de oraya da bir uğrarım artık.Magneto yazdı:hangi bayiden alındı ,söylemeniz mümkün müdür ? zira seiko5 ler pek bulunmaz hele ki garantili kutulu. yoksa aydınsaat getirmeye mi başladı
Magneto artık geliyor Seiko 5'ler. Seiko satan yerlerin içine girip sorman lazım vitrinde olmuyor çünkü. İçerde bir yerlere saklıyorlar adeta. Sadece bir yerin vitrininde gördüm, o da pasajda bir dükkandı zaten. Ama kızılayda mesela en az 5-6 yerde gördüm ben.
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 254 misafir
|