TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tahta Saat Weewood

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tahta Saat Weewood

Mesaj drk » 06 Mar 2011, 13:20

ResimResimResimResim

:arrow: http://we-wood.us/

Sitesinde yazılanlara göre saatler tahtadan imal ediliyor, içinde miyota mekanizma bulunuyor. Ayrıca satılan her saat karşılığında firma sizin için bir ağaç diktiriyor.
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Tahta Saat Weewood

Mesaj Wwtr » 06 Mar 2011, 13:47

Bilgi için teşekkürler, bir tane alsak mı ne yapsak :) .
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj punk » 06 Mar 2011, 14:05

Ben alıyorum bir tane beyler. Tamamen bir adet ağaç dikeceklerinin samimiyetine güvenerek tabii... Eğer sonrasında o büyüyen ağacı kesip bir kez daha saat yaparlarsa yediririm ama o saati :D
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj punk » 06 Mar 2011, 14:09

Bu arada ağaç olmasından mütevellit fazla dayanıklı olmayacaktır sanırım. Çürüme vs. gibi bir problem olur mu acaba?
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj drk » 06 Mar 2011, 14:14

Punk duyarlılığından dolayı tebrik ederim ve bir ayrıntıya değinmek istiyorum. Ağaçlar Amerika'da dikiliyor, yani zaten bilinçli, kestikleri 1 ağacın yerine 10 tane ağaç diken insanların yaşadığı bir yerde. Ülkemizde ise malesef ormanlar katlediliyor, rant amacıyla yakılıyor, yıkılıyor, ve yerlerine villalar yapılıyor. Kısacası giden gelmiyor. Bence bizlerin ülkemizde de bir an önce yapılan çalışmaları artırmamız ve insanların daha bilinçli hale gelmesi gerekiyor. Yanlış anlama, sana ithafen değil genel olarak yazdım.

Arada bir sistre, cila isteyebilir. Birde çizilmelere karşı fazla dayanıklı olmayacaktır. :D
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj punk » 06 Mar 2011, 14:18

@drk;

Bundan önce bir çok ağaçlandırma projesinde bulunmuş biri olarak söylediklerine baştan sona katılıyorum. Ancak nereye dikildiği değil aslında benim için problem. Tamamen vicdanı rahatlatma meselesi. Dünyadaki her ağaç bizim ağacımız, Amerika'da da olsa; Avrupa'da da...

Umarım anlatabilmişimdir :)
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj razz » 06 Mar 2011, 14:19

Promosyon amaçlı kullanılabilir.. Her Toyota Prius alana bir tane Weewood bedava gibi :D
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj drk » 06 Mar 2011, 14:22

punk yazdı:Ancak nereye dikildiği değil aslında benim için problem. Tamamen vicdanı rahatlatma meselesi. Dünyadaki her ağaç bizim ağacımız, Amerika'da da olsa; Avrupa'da da...

Kesinlikle doğru söylüyorsun :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 224 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners