Bir arkadaşımın ikramı olan Ararat 5 tatlı ve yumuşak, denk gelirse zevkle içilir. Her ne kadar viski başlığında olsak da eklemek istedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kiwi21 yazdı:veviski Baris Mercan'in sitesini de instagramini da ilgiyle takip ediyorum abi. #walktoscotch ekibinden Ertan Engin'in tadim etkinliginde bulunmustum. Saniyorum Jw agirlikli bi etkinlik oluyor. Degil mi?
Slainte
Bizde de 4 jw ekspresyonu yaninda singleton ve cardhu. Lagavulin'le Talisker 10 yer degistirmisti. [emoji1303]khef yazdı:kiwi21 yazdı:veviski Baris Mercan'in sitesini de instagramini da ilgiyle takip ediyorum abi. #walktoscotch ekibinden Ertan Engin'in tadim etkinliginde bulunmustum. Saniyorum Jw agirlikli bi etkinlik oluyor. Degil mi?
Slainte
Evet Kıvanç, dört JW(wine cask, black, double black, blue) ve üç single malt(cardhu, singelton, lagavulin) denedik. [emoji106]
kiwi21 yazdı:Bizde de 4 jw ekspresyonu yaninda singleton ve cardhu. Lagavulin'le Talisker 10 yer degistirmisti. [emoji1303]khef yazdı:kiwi21 yazdı:veviski Baris Mercan'in sitesini de instagramini da ilgiyle takip ediyorum abi. #walktoscotch ekibinden Ertan Engin'in tadim etkinliginde bulunmustum. Saniyorum Jw agirlikli bi etkinlik oluyor. Degil mi?
Slainte
Evet Kıvanç, dört JW(wine cask, black, double black, blue) ve üç single malt(cardhu, singelton, lagavulin) denedik. [emoji106]
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir
|