Speedmaster yazdı:Abdulcabbar bey, kaç yılına ait acaba bu Seamaster.
kilimanjaro yazdı:cagatay1903 yazdı:hozburun teşekkürler,
kilimanjaro bu saati en çok çelik bileziğiyle beğeniyorum ama her hali güzel
Çağatay çoğunluk senin gibi düşünüyor zaten ve bende bir terslik olduğu kesin.Bu arada seamaster ı güle güle kullan.Benim ilk omegamdı ve niye sattım hala bilmiyorum.
kilimanjaro yazdı:cagatay1903 yazdı:hozburun teşekkürler,
kilimanjaro bu saati en çok çelik bileziğiyle beğeniyorum ama her hali güzel
Çağatay çoğunluk senin gibi düşünüyor zaten ve bende bir terslik olduğu kesin.Bu arada seamaster ı güle güle kullan.Benim ilk omegamdı ve niye sattım hala bilmiyorum.
Fiyattan bağımsız olarak konuşacaksak evet çok güzel. Bende inanılmaz beğendim.Ufkynl yazdı:Allahım bu ne güzellik..
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer netten satarlarsa muhtemelen 5 dk dan once biter. 6969 adet limitli ve safir cam. Optik olarak spopy den de ultraman den de çok çok daha güzel. 50. Yıl olması da ayrıca etken olur. Siyah ve gold birbirine çok yakışıyor zaten sanırım bu gold da omeganin geliştirdiği bir alaşım kullanılıyor. Ayrica 11 indeksine dikkatMertYe yazdı:Fiyattan bağımsız olarak konuşacaksak evet çok güzel. Bende inanılmaz beğendim.Ufkynl yazdı:Allahım bu ne güzellik..
Ama Amerika fiyatı 9750 usd olacakmış orda vergi sonradan ekleniyor +%10 koyarsak 10500-11000 usd bandına gelecek. 6000 küsur tane bile üretilecek olsa sonuçta adı limited olacağı için indirim yapmayacaklar. O paraya iyi bir indirimle 3 taneye yakın hesalite moonwatch alınabileceği göz önüne alınırsa bence pek bir şansı yok. En azından ben bu saati araştırıp fiyatı öğrendikten sonra böyle bir matematik yaptım kendimce yoksa ciddi ciddi almayı düşünebilirdim
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufkynl yazdı:Eğer netten satarlarsa muhtemelen 5 dk dan once biter. 6969 adet limitli ve safir cam. Optik olarak spopy den de ultraman den de çok çok daha güzel. 50. Yıl olması da ayrıca etken olur. Siyah ve gold birbirine çok yakışıyor zaten sanırım bu gold da omeganin geliştirdiği bir alaşım kullanılıyor. Ayrica 11 indeksine dikkatMertYe yazdı:Fiyattan bağımsız olarak konuşacaksak evet çok güzel. Bende inanılmaz beğendim.Ufkynl yazdı:Allahım bu ne güzellik..
Ama Amerika fiyatı 9750 usd olacakmış orda vergi sonradan ekleniyor +%10 koyarsak 10500-11000 usd bandına gelecek. 6000 küsur tane bile üretilecek olsa sonuçta adı limited olacağı için indirim yapmayacaklar. O paraya iyi bir indirimle 3 taneye yakın hesalite moonwatch alınabileceği göz önüne alınırsa bence pek bir şansı yok. En azından ben bu saati araştırıp fiyatı öğrendikten sonra böyle bir matematik yaptım kendimce yoksa ciddi ciddi almayı düşünebilirdim
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiben çok beğendim keşke alabilsem
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 99 misafir
|