Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
burakyigit » 23 Mar 2019, 17:59
ozgtegin yazdı:Saat elden çıkarıldı sanırım. Bence yazık olmuş. Koleksiyonluk ve ikonik bir model. I997 yılından beri Citizenin değişmeden ürettiği tek otomatik saatmiş.
Seiko SKX le de kiyaslanan bir saat ve ne yazık ki pek ön plana çıkmamış. Gerek kadran kalitesi ile, mekanizmanın elle kurma özelliği olması ve daha iyi zaman tutuşuyla, tepenin yeri ve bezelin farklı yapısıyla SKX lerden daha kaliteli ve güzel bir saat derim. Yan yana ikisini koyup denediğimde işte bu demiştim ama tetiği çekmemiştim. Artık zor da bulunan bu modeli denk gelirsem kaçırmam...
Geçen yıl Asya pazarı için yenilendi ve limited edition olarak çıktı. Dediğiniz gibi ikonik bir model, skx013ten daha güzel bence.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

burakyigit
-
cbmad » 26 May 2019, 15:49
ozgtegin yazdı:Denk getirip almış bulundum. Hedefimdeki saatlerden biriydi. Aklım biraz da lacivert kadranlı olanda kalmadı değil. [emoji16]

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın
ben de tekrar aldım denk gelince lacivert kadrani deneme şansım olmadi ama daha yakışıklı sanki fotolardan

-

cbmad
-
CptOz » 26 May 2019, 16:02
cbmad yazdı:ozgtegin yazdı:Denk getirip almış bulundum. Hedefimdeki saatlerden biriydi. Aklım biraz da lacivert kadranlı olanda kalmadı değil. [emoji16]

ben de tekrar aldım denk gelince lacivert kadrani deneme şansım olmadi ama daha yakışıklı sanki fotolardan

Sanırım benim yazık olmuş dememden sonra denk getirdiniz tekrar. [emoji16] Güle güle kullanın. Kullanılmasa da koleksiyonluk bir saat, dursun bir köşede.
Aslında lacivert alacaktım kanıma girdiler, güneşte, ışık altında harika bir kadran görüntüsü vardı. Fakat siyah daha bir asil ve orijinal diyerek bunda karar kıldım. Artık sayesinde diver saat bakmayı da bıraktım sayılır. Ama Vostok amphibianlar hep şekerci dükkanının vitrini gibi çekiyor beni... [emoji48]
-

CptOz
-
azizkaya » 26 May 2019, 16:14
ozgtegin yazdı:cbmad yazdı:ozgtegin yazdı:Denk getirip almış bulundum. Hedefimdeki saatlerden biriydi. Aklım biraz da lacivert kadranlı olanda kalmadı değil. [emoji16]

Sanırım benim yazık olmuş dememden sonra denk getirdiniz tekrar. [emoji16] Güle güle kullanın. Kullanılmasa da koleksiyonluk bir saat, dursun bir köşede.
Aslında lacivert alacaktım kanıma girdiler, güneşte, ışık altında harika bir kadran görüntüsü vardı. Fakat siyah daha bir asil ve orijinal diyerek bunda karar kıldım. Artık sayesinde diver saat bakmayı da bıraktım sayılır. Ama Vostok amphibianlar hep şekerci dükkanının vitrini gibi çekiyor beni... [emoji48]
Hayırlı olsun.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
-

azizkaya
-
Mlozturk » 27 May 2019, 22:00
Çok şık bir saat güle güle kullanın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Mlozturk
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ilkerinci, Majestic-12 [Bot] ve 44 misafir