dogodenizli yazd覺:Benim bu y繹ndeki tek tavsiyem iin hukuki boyuta ta覺nmamas覺 olur. 羹nk羹 羹lkemizde mahkemelerin is y羹k羹 belli. Yani is s羹r羹ncemeye girer. Hayattan soursunuz
Her ge癟en g羹n de sizin aleyhinize iler
unu da belirtmeden ge癟meyelim madem mal ay覺pl覺 deilmi neden 羹cretsiz g繹nderimi kabul ediyorlar? Sizce hangi bayi b繹yle bir ey yapar? Belli ki sizi ikna ederek deiim hakk覺n覺z覺 kullanman覺z覺 engellemeye calisiyorlar
Merhaba, belirttiim gibi batan bu yolu izlemeye 癟al覺mama ramen sonu癟 alamad覺覺m i癟in kendim farkl覺 yollar覺 deneme teebb羹s羹ne girdim. K覺sacas覺 saati deitirmeye pek yanamad覺lar. Hukuki boyuta ta覺rsamda anlad覺覺m kadar覺yla bunun ay覺pl覺 mal olmad覺覺 y繹n羹ndeki 覺srarlar覺n覺 s羹rd羹recekler. Bende yol olarak Cenevre'ye kendim mail at覺p en az覺ndan durumu izah edip, saatimi onlara g繹nderip; orada ilemelerin yap覺lmas覺n覺 istiyorum diye belirtmek istedim.
Malesef fabrika g繹nderimine bile bata yanamad覺 bayi, ard覺ndan da yollar覺z ama 羹creti siz kar覺lars覺n覺z dediler. Fakat bug羹n ilgin癟tir ki ben bayiyi aray覺p yine 羹r羹n deiikliini istiyorum dedikten sonra servisten beni aray覺p m羹d羹rleri, sizin att覺覺n覺z mail ile Cenevre bize geri d繹n羹 yapt覺 saatinizi 羹cretsiz yollayaca覺z gibi bir d繹n羹 yapt覺. Ard覺ndan bayi tekrardan aray覺p, biz durumu ilettik fabrikadanda cevap gelmi jest olarak bu 羹cretide sizden almay覺p o ekilde d羹zeltme ilemine gidilecek denildi(jest yap覺yorlarm覺 ki benim kendi att覺覺m maile istinaden..). Ben kendilerine saatin deiikliini istediimi belirttikten sonra, saati fabrikaya g繹nderiyoruz kendileri takdir ederse bize yeni saat yolluyorlar denildi. Prosed羹r olarak kasadan vb. saati 癟覺kar覺p deiiklik yapam覺yorlarm覺..
Sonu癟 olarak b繹yle bir durumla kar覺 kar覺ya kald覺m ve sanc覺l覺 bir s羹re癟 ge癟iyor. Bende ne yapaca覺m konusunda karars覺z kald覺m, hukuki anlamda uramay覺p, fabrikaya direk yollama yolunu mu tercih etmeliyim bilemedim. Teekk羹rler!