gokhangirgin yazdı:Bugun bir saat alirken sordum. 120eur ya rolex icin bakim yapiliyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ufkynl yazdı:Kurmalı vialux 77 den beri bizde. Kaç model bilmiyorum ama yetmişlerin sonu diyelim. Kabaca 40 yıl olmus. 2 gündür sapmasını kontrol ediyorum. 2 gund 5 sn kadar ileri gitmiş. Ha keza 2014 LLD günde 1-2 sn ileri gidiyor.
5 yılda 1 bakım bana pek inandırıcı gelmiyor. Günde 30 40 saniyeye kadar bence saatciye saat açtırmaya gerek de yok.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi dostum düşüncelerimizi paylaşıyoruz bunlar hep fikirmoy yazdı:Ufkynl yazdı:Kurmalı vialux 77 den beri bizde. Kaç model bilmiyorum ama yetmişlerin sonu diyelim. Kabaca 40 yıl olmus. 2 gündür sapmasını kontrol ediyorum. 2 gund 5 sn kadar ileri gitmiş. Ha keza 2014 LLD günde 1-2 sn ileri gidiyor.
5 yılda 1 bakım bana pek inandırıcı gelmiyor. Günde 30 40 saniyeye kadar bence saatciye saat açtırmaya gerek de yok.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufuk abi bakım iyi zaman tutmasından ziyade makenizmanın uzun ömür sağlıklı çalışması için yapılıyor. Birbirine sürtünen onlarca parça metal parça var bunların aşınmasını minimize ederek uzun ömür sağlanıyor.
F33 kasa kodlu bmw 4 cabrio aracım var servisin ön gördüğü 12.000 km de bir yağ bakımı fakat kullanım şekline göre (yüksek devirli yada pist kullanımında) 8000 hatta 5000 km lere kadar düşüyor.
Eski aracım çıtırdan modifiyeli 400 bg civarlardında olan mk6 golf r dı yağ değişimi yapıp aracı 4-5 gece koşturduktan sonra yağ değişimimde yağın hali içler acısı oluyordu. O yüzden yağ bakımı birbirine sürtünen parçaların olduğu herşeyde çok önemlidir.
Aksini savunanlara saygım sonsuz ben sadece tecrübelermi dile getirdim.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 161 misafir
|