burak86 yazdı:Arkadaşlar, bugün itibari ile saati aldığım firma ücret iadesini gerçekleştirdi. Bu süreci mutlu son ile tamamladık. Umarım bu tarz bir sorun ile karşılaşan arkadaşlarımız için bu konu bir örnek teşkil eder.
Hayırlı olsun

burak86 yazdı:Arkadaşlar, bugün itibari ile saati aldığım firma ücret iadesini gerçekleştirdi. Bu süreci mutlu son ile tamamladık. Umarım bu tarz bir sorun ile karşılaşan arkadaşlarımız için bu konu bir örnek teşkil eder.
Tolgi06 yazdı:burak86 yazdı:Arkadaşlar, bugün itibari ile saati aldığım firma ücret iadesini gerçekleştirdi. Bu süreci mutlu son ile tamamladık. Umarım bu tarz bir sorun ile karşılaşan arkadaşlarımız için bu konu bir örnek teşkil eder.
Hayırlı olsun. Aklımas bir soru geldi: Tam olarak aldığınız ücret mi ödendi yoksa enflasyona göre ayar çekilmiş hali mi?
KadirSeiko yazdı:Geçmiş olsun hocam. Umarım birdaha bu tarz sorunlar yaşamazsınız. Sonuç olarak 6 ay mı sürdü süreç? Yani THH başvurunuzdan itibaren.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eterna yazdı:Bu konuyu takip ediyordum ama kaçırmışım. Çok sevindim istediğiniz gibi sonuçlanmasına. Çoğu kişi bunu yapmıyor. Amannn aylarca onunla mı uğraşacağım diyoruz bırakıyoruz peşini. Benim gibilere güzel bir örnek olsun. Tebrikler.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 129 misafir
|