Her An Her Yerde Saat Günlüğü
Ufkynl » 03 Tem 2019, 21:16
Iyi akşamlar.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Ufkynl
-
darksilence » 09 Tem 2019, 14:19
"As the Years Go Passing By..."
-

darksilence
-
moy » 10 Tem 2019, 00:11
darksilence yazdı:
Ooo yazlıklara geçmişiz.Çoook yakışmış kullanım konforu nasıl??
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
-

moy
-
darksilence » 10 Tem 2019, 20:13
moy yazdı:darksilence yazdı:
Çok teşekkür ederim

Aslında bu kordon yaz kullanımındansa kış kullanımında daha güzel gibi. Konfor olarak; saati bilekte acaip hafifletiyor. Kalite hissiyatı çok güzel. Omeganın orjinal Natoları gayet kaliteli cidden.
Çok kirlenmişti makinede 30 derecede bi kere yıkadım ilk günkü gibi tertemiz oldu.

-

darksilence
-
EnderE » 10 Tem 2019, 21:15
darksilence yazdı:moy yazdı:darksilence yazdı:
Çok teşekkür ederim

Aslında bu kordon yaz kullanımındansa kış kullanımında daha güzel gibi. Konfor olarak; saati bilekte acaip hafifletiyor. Kalite hissiyatı çok güzel. Omeganın orjinal Natoları gayet kaliteli cidden.
Çok kirlenmişti makinede 30 derecede bi kere yıkadım ilk günkü gibi tertemiz oldu.

Ben Orjinal kayışı 43.5 PO ZrO2 de kullanmıştım. Malesef kasa kayış ağır geliyor ve kol aşağı sarkıkken kayış ciddi seğim yapıyordu. Bunu engellemek için kayışı sıkmak gerekiyor o zamanda çok sıkı oluyordu.
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
-

EnderE
-
darksilence » 10 Tem 2019, 22:43
EnderE yazdı:darksilence yazdı:moy yazdı:darksilence yazdı:
Çok teşekkür ederim

Ben Orjinal kayışı 43.5 PO ZrO2 de kullanmıştım. Malesef kasa kayış ağır geliyor ve kol aşağı sarkıkken kayış ciddi seğim yapıyordu. Bunu engellemek için kayışı sıkmak gerekiyor o zamanda çok sıkı oluyordu.
43,5 PO nun yüksekliğinden ötürü yaşanan bir sorun o bence. Saat tek başına zaten yüksek bir saat, bir de natonun kayış üzerine binince haliyle tahmin edebiliyorum. 45,5 daha dengeli o bakımdan...
-

darksilence
-
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Cimuanos, Mandos, Mefistofeles, ogeday, tt59 ve 36 misafir