TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Srpc33k

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Srpc33k

Mesaj SEmre » 18 Tem 2019, 22:42

Xhantos yazdı:
SEmre yazdı:
mostwanted yazdı:
SEmre yazdı:Bu saat çok değil 3-4 ay önce 800 lira falandı inanılmaz artmış.

bende birkaç aydır takip ediyorum(şubattan beri)o fiyatlara görmedim.forum içinde mi başka yerde mi gördünüz

Yanlış söylemeyeyim ama bu yıl gördüm.

1000 tl nin altıydı hatırlıyorum.

Gene n11 di

Prospex serisi bu saat. Aydın Saatin şu anda tavsiye ettiği perakende satış fiyatı 3030TL, tavsiye fiyatlar daha yüksekti galiba Haziran başında güncellediler, eskisi 3800 gibiydi sanki. Başka bir saatle karıştırıyor olma olasılığınız var mı? Yeşil SNZG09 var, Seiko 5...

Aydınsaat bakarsanız yanılırsınız.

Mağazasında bile sitedeki fiyatlar yok.

Ben iyi hatırlıyorum fiyatını 1000 liranın altındaydı.

Yarım saat aradım galeride ama bulamadım ekran görüntüsünü
Kullanıcı avatarı
SEmre

Mesaj sentez42 » 18 Tem 2019, 22:45

Aylardır 1200 lira.
Kullanıcı avatarı
sentez42

Mesaj SEmre » 18 Tem 2019, 22:47

Beyler gördüğümü söylüyorum yalan söylersem ne kazanıcam merak ediyorum :)

Alana hayırlı olsun değişik tipler mevcut hakkaten
Kullanıcı avatarı
SEmre

Mesaj mostwanted » 18 Tem 2019, 23:09

kimsenin yalancı dediği yok.ağır bir itham olur.yanlış görmüş olabilirsin dedik haklı da olabilirsin.belki kampanya kupon vs fiyat düşmüştür
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj Xhantos » 18 Tem 2019, 23:34

SEmre yazdı:Aydınsaat bakarsanız yanılırsınız.

Mağazasında bile sitedeki fiyatlar yok.

Ben iyi hatırlıyorum fiyatını 1000 liranın altındaydı.

Yarım saat aradım galeride ama bulamadım ekran görüntüsünü

Aydın Saat'in fiyatları tavan fiyat zaten :) Satıcılar fiyat verirken mesela '3000TLlik saat 1500TL, yüzde 50 indirim yapıyorum' derken, oradaki 3000TL Aydın Saat'in tavsiye fiyatı.

Bu modelin tavsiye fiyatı 3800 civarıydı ki halen daha SRPC29k, SRPC31k ve SRPC33k modellerinin satışlarına bakarsanız (aynı modelin renkleri) bazı satıcılar 3030dan indirmiş, bazıları 3810dan indirmiş görünüyor. 3800 eski, 3030 yeni tavsiye edilen 'Aydın Saat' fiyatı.

Belli bir modelin fiyatının düşük olması için çok çeşitli nedenler olabilir ama 3000den 1000e diyelim, yüzde 66 indirim, bu model için çok zor görünüyor. O fiyata inince Seiko5'ler var orada (850-1000 arası). 'İyi hatırlıyorum' dediğinize göre büyük olasılık fiyat düşmüştür o civarlara, acaba neden. Yine tek bir firma düşürmüş olabilir, şu andaki gibi.

Not: Umarım benim size yalan söyleme gibi bir ithamda bulunduğumu düşünmediniz, çünkü öyle birşey yok zaten :)
Kullanıcı avatarı
Xhantos

Mesaj Xhantos » 18 Tem 2019, 23:36

mostwanted yazdı:sipariş verdim.Allah utandırmasın.mağazanın puanı iyi kötü yorum da görmedim.artık beklemedeyim bakalım ne olacak

Hayırlısı olsun.
Kullanıcı avatarı
Xhantos

Mesaj mostwanted » 24 Tem 2019, 11:24

saat cumartesi elime ulaştı.perşembe gününe kadar alış verişi onaylamam gerek.bir ihtimal iade edebilirim diye saati daha takmadım.ilk gün düz zemine ve yere paralel şekilde bıraktım sapma yapmadı.2. gün saatin kolu yukarı gelecek şekilde bıraktım 12 13 sn geri kaldı.3. ve 4. gün ilk günkü gibi bıraktım günlük sapma 2,5 3 sn civarı.saati koluma taktığımda bu değer muhtemelen biraz daha artacak.sonuçlar için ne düşünüyorsunuz?ayrıca saatteki pusula bezeli nasıl kullanılıyor internette sadece bir video gördüm o da ingilizce
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj Xhantos » 24 Tem 2019, 11:39

Sapma normal sınırlar içinde görünüyor (başka yorumlar da gelsin), kolda artacağının garantisi yok, kullanımınıza göre değişir, kendiniz akşam saati uygun pozisyonda bırakarak sapmayı en aza indirebilirsiniz. (Bazı pozisyonda ileri, bazı poziyonda geri sapma oluyorsa bu mümkün, her pozisyonda geri ya da ileri ise olmaz tabi). Genelde, normal kullanımda geri kalma yerine ileri giden saatler seviliyor, saat ileride eskiyince geri kalacağı varsayımıyla diye tahmin ediyorum.

Sapma miktarı Seiko'larda şans işi, Seiko saatleri fabrikada regüle etmiyor, genelde 3Hz olukları için pozisyona göre sapma değişimleri yüksek oluyor, verdikleri spesifikasyonlarda da aralık yüksek ama saatler pratikte çok daha az sapmalarla çalışıyor.

Tekrar hayırlı olsun. Bir sorun çıkmazsa (ki çoğu gitmiş, azı kalmış görünüyor), 'kutu açılışı' bekleriz :)

Pusula bezeli anlamadığım bir konu, hele 12 saatlik kadranda...
Kullanıcı avatarı
Xhantos

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners