Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.
Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
erkanh » 13 Şub 2011, 18:48
serdal22 yazdı:Dostum saatlarin hakikaten "BEBEK" gibi. iyi gunlerde, gule gule kullan.
Tudor ne model? Chronograph oldugu kesin, daha once hic bu modeli gormedim. Cok guzel hepsi de.
Kapt. Serdal
Tudor'un modeli Prince Date Automatic Chorono Time ... Beğenmenize sevindim. Diğer fotoğraflarını da daha sonra foruma koyacağım.
Sıcak ilginiz için teşekkürler...
-

erkanh
-
erkanh » 13 Şub 2011, 18:54
clk yazdı:Öncelikle aramiza hosgeldiniz.
Omega'ya olan kisisel garezimden dolayi fotografin güzelligine gölge düsürdügünü söyleyebilirim.

Panerai, Rolex ve Tudor icin ise söylenecek hicbir sey yok. Hepsi cok zevkli ve kaliteli saatler. Tebrik ederim.
Üstadım,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Hepdi de benim için birbirinden kıymetli saatler. Bir zamanlar ulaşılmaz olarak düşündüğümüz bu markalar deli bir sevgi ve merak sayesinde artık bileklerimizi süslemeye başladı ve keyfide tartışılamaz bir hale geldi. Çok kısa sürede böyle bir koleksiyona sahip olduğuma ben bile şaşırıyorum aslında. Ama bu merak ve sevgi çoğu şeyi ikinci plana atmamıza sebep oluyor nedense.
Sayenizde forumda daha aktif olmaya çalışacağım. Eksik bilgi birikimimizi de sizin yazılarınızla tamamlıyoruz buradan.
Saygılar,
-

erkanh
-
erkanh » 13 Şub 2011, 23:21
drk yazdı:Çok güzel saatler hepsi, güle güle kullanın

Vaktiniz olursa saatlerle ilgili incelemeler şahane olur.
Teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde saatlerin tek tek fotoğraflarını genel saat sohbetleri bölümünde konu açarak sizlerle paylaşmak benim için çok keyifli olacak. Yorumlarınızı da bekliyorum inşallah.
görüşmek üzere.
saygılar,
-

erkanh
-
Bond » 12 Mar 2011, 00:02
Erkanh TSF'ye ve aramıza hoşgeldin.

Tanıtım ve kolleksiyon fotoğrafları için teşekkürler. Çok güzel bir dörtlü oluşturmuşsun. Dediğin gibi vakit olursa ve paylaşmaktan keyif alırsan modelleri ayrı inceleme konularında görmekten memnuniyet duyarız. Forumlarda görüşmek üzere.
-

Bond
- Administrator
-
-
asymptote » 12 Mar 2011, 01:23
koleksiyonunuz sayıca mütevazi olabilir ama hepsi birbirinden nitelikli saatler, iyi günlerde kullanın.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
bf109 » 12 Mar 2011, 01:25
Hoşgeldiniz.
-

bf109
-
Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir